toukokuu 30, 2003

TUB29: Kera

Kera, Kimmo:

TUB29 edusti varsin perinteikästä TUBia. Aloituspaikaksi oli sovittu Helsingin rautatieasema, jonne kokoontui minun (Kimmo) lisäkseni Jaana-Mari. Aloitimme suorituksen tutustumalla Helsingistä lähtevien rataosuuksien varrella olevien paikkojen nimiin, joista hetken pohdinnan jälkeen Kera selvisi voittajaksi. Vaikka aseman opastaulut pimenivät hetkeksi, onnistuimme silti nousemaan junaan ja aloittamaan matkan.

Kera oli seuraava asema Kilosta ja hieman ennen perille tuloa paikkakunta alkoi antaa merkkejä omasta luonteestaan: metsää, teollisuusaluetta, metsää ja hieno pallo, jonka minä (Kimmo) bongasin erään teollisuusrakennelman pihalta, mutta josta en ennättänyt informoida Jansua ajoissa. Keran asema oli hyvin samankaltainen kuin vanhan tuttumme Mankin. Kapea betonilevennys keskellä pusikkoa. Asemalta pääsi pois varsin kalseaa tunnelia pitkin, jossa ystävällisesti varoitettiin polkupyöräilijöistä.

Sitten alkoi elämän etsiminen. Sitä ei oikein löytynyt. Metsää ja teollisuusalueita kylläkin. Havaitsimme myös toiveita herättävän kyltin, jossa mainostettiin McDonaldsin autokaistaa. Sitä ei koskaan löytynyt. Löysimme kuitenkin Nesteen huoltoaseman, jossa nautimme jäätelöt ja pelasimme raha-automaattiyhdistyksen pelejä, enemmän tai vähemmän voittoisasti.

Paluumatkalla unohdimme katsoa sitä palloa.

Kuvia klikkaamalla suurempi versio
TUB29 TUB29 TUB29 TUB29
Posted by jm at 07:01 PM