tammikuu 31, 2003

TUB25: Keramiikka

Keramiikkapaletti, Kaisaniemenkatu, Kimmo:

Perjantaina 31.1. 2003 koitti hetki, jolloin TUB-projekti täytti kaksi vuotta. Tätä saapuivat sankoin joukoin juhlistamaan allekirjoittanut (joka olen tällä kertaa minä) sekä Jaana-Mari. Kohteena oli Kaisaniemessä sijaitseva astioiden maalauspaikka aivan siinä Kinopalatsin vieressä.

Paikassa ei ollut meidän lisäksemme muita asiakkaita, joten henkilökuntana toimiva nainen pystyi keskittymään meihin täysin ja antamaan hyvän opastuksen siitä kuinka homma toimi.

Ensin saimme valita astiat, jotka halusimme maalata. Valikoima oli suurista vadeista pieniin kuppeihin. Jansu otti mukin, minä puolestani murokupin (olin sellaisen menettänyt dramaattisesti pari kuukautta aiemmin).

Sitten alkoi maalaus, joka oli tarkkaa mutta mukavaa puuhaa. Jansu toteutti mukissaan näyttävää ekspressionistista abstraktiota ja minä pyrin etniseen tribaalivaikutelmaan. Täytyy sanoa, että molemmat onnistuimme tavoitteissamme loistavasti.

Hommassa taisi vierähtää melkein pari tuntia ja valmiit työt saimme lasitettuina seuraavana keskiviikkona. Taisi olla luovin TUB tähän mennessä.

Kuvia klikkaamalla suurempi versio
TUB25 TUB25 TUB25 TUB25 TUB25
Posted by jm at 06:58 PM