syyskuu 19, 2002

TUB21: Pesula

Puhtola, Karhupuisto, Kimmo:

Koska TUB- raportointi on ollut hieman hiljaista viime kuukausina, yritän nyt jonkinlaista parannusta asiaan saada aikaiseksi. Tässä siis raporttini eilen 19.9. suoritetusta TUB:ista itsepalvelupesulaan.

Osallistujina tällä kertaa olivat Minä (Kimmo) ja Jaana-Mari. Muilla yhteisömme jäsenillä lienee ollut puhtaat pyykit, sillä muutoinhan osanottamattamuus olisi täysin käsittämätöntä. Itse kasasin urheilukassillisen kaikenlaisia pesua kaipaavia vaatteita ja Jaana-Mari keskittyi lakanoihin. Koko lysti maksoi 6e ja maksu vaadittiin 2e:n kolikkoina. Eipä siinä siis auttanut muu kuin mennä Ärrälle rahanvaihtoa suorittamaan.

Sitten pyykit koneeseen ja pääsimme keskittymään OHO-lehtien raportteihin merkittävistä asioista tunnettujen ja vähemmän tunnettujen ihmisten elämässä. Joku muusikko-näytteijä on edelleenkin menevä sinkku ja Gwyneth Paltrow (miten se kirjoitetaan?) ei päässyt Englannissa treffeille ja oli toki syystäkin pettynyt. Yleisen juoruilun ja karkinsyönnin jälkeen koneet olivat tehneet tehtävänsä ja meillä oli puhdasta pyykkiä. Kostea pyykki painoi yllättäen enemmän, kuin kuiva ja urheilukassini oli ahdistavan tuntuinen olalla roikkuessaan kotimatkapyöräilyn ajan.

Kassista katkesi hihna Töölön urheiluhallin lähistöllä. Nyt pyykit ovat kuitenkin jo hyvää vauhtia kuivumassa, osa jo ihan kuivia.

Kuvia klikkaamalla suurempi versio
TUB21 TUB21 TUB21 TUB21
Posted by jm at 06:54 PM