maaliskuu 12, 2002

TUB15: Healing-ilta

Nouseva Aurinko, Pihlajatie, Kimmo:

Kirjoitan tässä jo lähes perinteeksi muodostuneen kuvauksen edelliskertaisesta TUBista niille, jotka eivät syystä tai toisesta päässeet mukaan.

Matkasimme mystiseen Nousevaan Aurinkoon. Erääseen planeetta Maan henkisistä keskuksista, joissa pyritään ohjaamaan ihmiskuntaa planeettoineen oikealle polulle. Näin ainakin muistan kuulleeni. Saimme ensin kaikki yleis healingin, eli omat energiakenttämme pistettiin järjestykseen. Sitten mahdollisuus oli myös täsmähealingeihin, mm mies-tai naishealingiin, joista jälkimmäistä Jansu testasi. Suoritimme myös puhdistavan meditaation ja lähetimme universumin keskuksesta tulevaa valoa sitä tarvitseville. (No,me TUBilaiset ainakin yritimme..) Lopuksi vielä sijoitin hieman rahaa siihen,että sain kuvan itsestäni ja aurastani.Sekä vielä selostuksen siitä, millainen ihminen mahdankaan olla sen valokuvan perusteella.

Oli hyvinkin tuntemattoman rajoilla tasapainoileva TUB. Harvoin sitä on samassa tilassa 900 enkelin kanssa.Ensi kuussa bingoon! Yrittäkää edes päästä mukaan ja Jaakolle tieto asiasta kanssa.

Jaana-Mari:

Joo, naishealing oli varmaan tehokkaampaa, sain parantavaa energiaa ja voimaa noin niinku naiselta naiselle. Omasta aurastani en tällä hetkellä halua konkreettisia todisteita, no way, ehkäpä käyn kuvassa joskus tulevaisuudessa. Sitä minä en aiemmin tiennytkään, että aura "mitataan" / kuvataan kädestä sellaisen kuparilevyn välityksellä erityiseen polaroidkameraan. Kaikenkaikkiaan huima ilta.

Kuvia klikkaamalla suurempi versio
TUB15
Posted by jm at 06:26 PM