huhtikuu 25, 2001

TUB4: Hohtokeilailu

Ruusulankatu, Kimmo:

Bowling, bowling, bowling...the ball keeps on rolling. Elikkä tämän Ro-High (tai mikä ikinä mahtaa ollakaan) mukaelma siivittämänä aion kertoa oman versioni TUB(?):sta, jolloin keilasimme hohtaen Ruusulankadulla.

Se oli kesäinen tai syksyinen ilta. Ehkä loppukesäinen. Toisaalta sillä ei varmaankaan ole itse tapahtuman kannalta merkitystä. Koska keilaamaanhan me menimme, emme ajankohtia pohtimaan. Kun se sitäpaitsi taisi olla alkukesää. .Joukkomme koostui minun lisäkseni Jaana-Marista, Henristä ja Tuulista. (Nyt, jos olen unohtanut jonkun, järjestäkää minut hoitoon.) Tunnelma hallissa oli hämyisä. Ultraviolettivalo sai kuitenkin vaaleat osat asusteistamme hohtamaan, kuin se hetki sadasosasekunnin ydinräjähdyksen jälkeen. Saimme keilailukengät ja palloja oli vaikka millä mitalla. Niistä jokainen sitten valikoi omaan käteensä ja mielentilaansa sopivan. Yksi suuri huolen aiheuttaja oli poissa, koska pistelasku tapahtui automaattisesti, jolloin sääntöjä ei periaatteessa tarvinnut osata.

Aloitimme. Keilaaminen tuntui helpolta. Ainoa vaikea asia oli saada niitä keiloja kaatumaan. Mutta pääasiahan oli heiton jälkeiset coolit elkeet, kalahtipa pallo sitten keskelle keilarivistöä, tai rysähti ränniin. Kaikki onnistuimme kuitenkin keiloja kaatamaan. Muistaakseni Henri hallitsi iltaa. Vai oliko se Tuuli? Joka tapauksessa tiukin taisto voitosta käytiin heidän välillään. Minä ja Jansu sijoituimme sitten neljän parhaan joukkoon. Hauskaa oli.

Kuvia klikkaamalla suurempi versio
TUB4 TUB4
Posted by jm at 06:21 PM