marraskuu 24, 2008

2+7 vuotta

Google Mapsin Street View on, vaikkakin toisinaan pelottava, keskimäärin aivan mahtava palvelu. Allaolevassa ikkunassa näette penkin. Penkki on aukiolla, Pariisissa.


View Larger Map

Kuvaa kääntelemällä (hiiri/nuolinäppäimet) saatte selville, että penkki sijaitsee Notre Damen kirkon edustalla. Miksikö tämä penkki on tärkeä? Kahdeksan vuotta sitten - päivälleen - kosin Jaana-Maria tuolla penkillä. Päivä oli seurustelumme ensimmäinen vuosipäivä, ja vuotta myöhemmin samana päivänä menimme naimisiin. Yhdeksän vuotta yhdessä ja seitsemän naimisissa tänään siis.

Neljä vuotta sitten kirjoittamastani ovat asiat muuttuneet korkeintaan parempaan ja ruusuisempaan. Ja niille vääräleuoille, jotka kuitenkin kuittailisivat jotain "seitsemän vuoden kutinasta" sanon, että vaimoni rapsuttaa minua edelleen täsmälleen oikeista paikoista.

Posted by Henri at 24.11.08 11:08
Comments

Onneksi olkoon! Satakymmenkertaisia iloja jatkossakin! <3

Posted by: Lissu at 24.11.08 16:08

Ruusunpunaa ja sokerisiirappia, niitä on riittänyt näihin yhdeksään vuoteen. Huisan pitkä aika onnea, mutta en osaa tai halua ajatellakaan mitenkään muuten tätä arkea ja juhlaa viettäväni. R-A-K-A-S ja raps-raps raks! Juuri näin.

Posted by: Jaana-Mari at 24.11.08 17:48

Ja valtaisat onnittelut teille rakkaille ystäville minultakin. Suotakoon teille vielä monta kerrointa tuohon lukuun!

Posted by: Jiituomas at 24.11.08 20:19

Kiitos, kiitos.

Illallinen Lasipalatsissa oli erinomainen, mutta hidas. Emme suosittele kiireisille.

Posted by: Henri at 24.11.08 21:58

Mahtavaa! Hatkakaa rapsuttelua! Oma seitsemän vuotta tuli täyteen myös tänä vuonna eli mahtava vuosi mennä naimisiin tuo Avaruusseikkailuvuosi!

Posted by: jukkahoo at 25.11.08 00:58

Jee! Te ootte kyllä vaan niin yltiöihquja molemmat <3 Pistä Henri mulle joskus vaikka jotain hätistelymailia, jos vaikka saisin teille puuhattua jotain semmosta projektia, josta on ehkä joskus sata vuotta sitten ollut puhetta... (Toistaiseksi kuvittelen vielä, että Turkuun muuton [työharjoittelu, 6kk] seurauksena saan muka suoritettua kaikki suunnittelemani puuhat, kun sosiaalinen elämä vähenee - hah, sen kun näkis :D)

Posted by: Ninni at 30.11.08 16:53