maaliskuu 25, 2008

Taidenäyttely: "Instruments of Healing"

Instruments of Healing II

Järjestin taidenäyttelyn. Jaana-Marin ja ystävien painostuksesta pystyin viimein päästämään irti reilut kaksi vuotta sitten ottamistani kuvista, joiden aiheena ovat itse käyttämäni lääkeruiskut ja herkkä hedelmäliha.

Prosessi kuvauksesta kuvien teettämiseen ja kehystykseen opetti minulle aika paljon sekä valokuvataiteesta että itsestäni - myös asioita joista mieluusti pääsisin eroon. Mutta nyt se on tehty, ja hyvä niin. Kahdet avajaiset on jo pidetty, ja työt ovat esillä Satama ArtSpacen seinällä noin kuukauden päivät. Tila ei valitettavasti ole yleisölle avoin, mutta jos joku aivan välttämättä haluaa nähdä kuvat seinällä, niin ehkä jotain voidaan järjestää. Jotta kuitenkin mahdollisimman monet pääsisivät kuvat näkemään, tein itse töistä ja avajaisista pienen setin Flickriin.

"Lämppärinäni", eli edellisen kuukauden ArtSpace-vieraana toimi muuten itse Kaj Stenval uusine ankkamaalauksineen, joten melkoiseen seuraan olen päässyt.

Näyttelyn viralliset avajaiset 14.3. osuivat paitsi syntymäpäivälleni, myös 368-päiväisen 365-projektini viimeiselle päivälle. Vähintään yhden kuvan ottaminen vuoden jokaisena päivänä opetti myös paljon kuvaamisesta - ainakin sen, että sitten niitä kuvia tulee otettua paljon enemmänkin.

Posted by Henri at 25.03.08 20:42
Comments