kesäkuu 11, 2007

Samba!

Lauantaina ulkoilimme Jaana-Marin kanssa helteessä, seuraten vuosittaista Helsingin sambakarnevaalia. Katsottavaa ja kuvattavaa riitti rytmin paukkeessa. Höyhenpukujen ja glitterin värikästä kimallusta, kuumia naisia keikuttamassa vähäpukeisia vartaloitaan (joo, mä olen helppo) sekä mm. Capoiera-koulun tyylinäytteitä. Tämän kokee vain kerran kesässä.

Helsinki Samba Carnival 2007

Aluksi seisoskelimme lähtöpaikalla, Senaatintorin nurkilla, mutta kun kuvistani alkoi tulemaan hieman liian staattista seisoskelua, siirryimme Espalle. Toimivaksi kulkuekuvauksen muodoksi tuli ottaa hyvä paikka kadun alkupäästä ja jos ei saanut hyviä kuvia haluamistaan tanssijoista, niin kulkueen pystyi nopeasti ohittamaan tarvittaessa parikin kertaa. Esplanadin edes takaisin sahaamisellamme saimme melkoisen kävelylenkin ja hikiset paidan/mekonselät.

Koskapa en ottanut isoa salamaa mukaan, yritin pitää auringon takanani, mikä taas johti siihen, että useissa kuvissa tanssijat siristivät, tai olivat silmät reilusti ummessa. Esplanadin puolessa välissä siirryttiin niin varjoon, etteivät puvut ja esiintyjät olleet enää parhaiten edukseen. Kolmesta ja puolesta sadasta kuvasta sain kolmisenkymmentä kelvollista.

Tässä linkit päivän saldoomme:
Henrin galleria (28 kuvaa)
Henrin Flickr-setti (7 kuvan valikoima edellisestä, suurempia kuvia, samassa setissä myös viime vuoden valikoima)
Jaana-Marin Flickr-setti (13 uutta kuvaa, samassa setissä myös viime vuosi)

Posted by Henri at 11.06.07 00:59
Comments