maaliskuu 29, 2007

Uusi lelu

365: #16, A New Toy

Stockan Hullut päivät osoittautuivat petollisemmiksi kuin oletin. XBox 360 oli vielä parikymppiä halvempi, kuin esitteessä oli luvattu. Ensi viikolla on luvassa Guitar Hero II:n julksitus äksälle, jote nappasin konsolin odottamaan pääsiäisloman kepityssessioita. Olenkin jo lupaillut useamalle ihmiselle kasarihenkisiä nahkahousu-käkkäräperuukki -kuvia.

Eilen oli sen verran kiire, etten ehtinyt edes avata pakettia, saati sitten tutkia mitä sen seuraksi pitäisi hankkia. Luin juuri jostain, että uudella X:llä voisi pyörittää verkon yli Divx- ja Xvid-videoita myös HD-resolla. Langaton kotiverkko lieneekin seuraava investointi- ja kasaanpykäys-projekti - kunhan ensi saan sen koneeni huollosta. Vaikka kuinka olisi vanha emolevy, niin kyllä yli kolme viikkoa alkaa olla aika kohtuuton huoltoaika.

Pelejäkin pitäisi ostaa. Tänään täytyy poimia Stockalta se Burnout: Revengen 360-painos, kun sen halvalla saa, mutta sitten tuleekin eteen tenkkapåå. Gears of Waria, Crackdownia ja Dead Risingia minulle on suositeltu.

Loppuvuodelle peliodotukset ovatkin sitten korkealla: Tältä, Schizo-Jannen alunperin linkkaamalta, listalta poimin ainakin Alan Waken, Halo 3:n, Mass Effectin, Assassin's Creedin ja GTA IV:n.

Kun aikanaan näin tämän Assassin's Creedin live-demon YouTubessa ensi kertaa, näin seuraavana yönä unta siitä.

Pieni leiskauudistus: Vaihdoin Flickr- ja Galleria-kuvalistojen paikkaa tuossa sivupalkissa, koska yhteisen 365-projektimme myötä Flickr-listaus tulee päivittymään huomattavasti useammin, kun minun täytyy päivittäin kuvata vähintään yksi kuva Flickriin reilun vuoden ajan. Ensimmäiset kaksi viikkoa osoittavat, että kun kerran tulee kuvattua, niin sitten niitä kuvia tulee samantien enemmänkin.

Posted by Henri at 29.03.07 13:31
Comments

Paljonko maksoi 360? (Tahtoo...)

Posted by: Moira at 20.04.07 12:40

Yllättävän halpa, eli 330 egeä.

Posted by: Henri at 21.04.07 00:59

Ei paha, pitänee hankkia jos tuohon hintaluokkaan sattuu kohdalle. Odottelen Mass Effectiä kuin kuuta nousevaksi, ja siipan arvelen riemastuvan Guitar Hero II:sta.

Posted by: Moira at 25.04.07 17:19