maaliskuu 05, 2007

Agent of D.Y.S.O.N.

Agent of D.Y.S.O.N.

Minulla ei ole ikäkriisejä tasakymmenvuosina. Kaksi- tai kolmenkymppiset eivät tuntuneet missään. Sen sijaan puolivuosikymmeninä lamaannun kauhusta - 25 oli todella paha pala nieltäväksi. Vajaan kymmenen päivän päästä olen lähempänä 40 kuin 30 vuotta.

Keski-iän vääjäämättömän lähestymisen kunniaksi olen kärsinyt kaksi viikkoa alaselkäkrampeista, jotka viimein viikonloppuna kaatoivat minut sänkyyn ja tänään muutaman päivän lepo- ja kipulääkelomalle.

Vähintään yhtä keski-ikäistä on hiljattain itsestäni löytämäni rikkaimuri-fetisismi, olkoonkin, että sen kohde, Dyson Root 6, on rikkaimurien Harley-Davidson. Onneksi minulla on ymmärtäväinen vaimo, joka toteuttaa fetissejäni, tällä kertaa etukäteen syntymäpäivien merkeissä.

Koko fetisistinen, Jaana-Marin kanssa yhteistoimin toteutettu, keski-iän ylistys löytyy galleriamme puolelta: Agent of D.Y.S.O.N..

Gallerian puolelta löytyy myös vastikään viimeistelemämme hääkuvakuvasetti joulukuulta Taika & Jukka. Tarkoituksella vähemmän pönötystä.

Posted by Henri at 05.03.07 23:05
Comments

Ollaan lähes saman ikäisiä. Mutta kerros milloin se keski-ikä oikein alkaa?? 35v ja veteraanisarjan kisoihin, mutta onko se keski-ikää? Tästä aiheesta tulee hieman nuoremman vaimon kanssa sanailtua. Ja onnea vaan näin jokunen päivä etuajassa.

Posted by: Manu at 10.03.07 19:58

Miesten elinikäodote Suomessa on n. 75 vuotta, joten eiköhän se matemaattinen keski-ikä ole siellä 30-40 vuoden välillä.

Jos ihan vakavissani asiaa mietin, niin keski-ikä on pikemminkin mielentila, kuin mikään absoluuttinen ikäräja. Toisilla se alkaa jo kaksikymppisinä, toisilla sitä ei tule ollenkaan. Itse luulen keski-ikäistyväni oikeasti vasta joskus viidenkympin paremmalla puolella, jos sittenkään.

Toivottavasti onnistumme pitämään vaimoni kanssa toisemme ikinuorina.

Posted by: Henri at 11.03.07 20:37