helmikuu 22, 2007

Puhutaanpa politiikkaa

On se niin väärin, että kun kerran löydän ehdokkaan, jonka kanssa olen melkein kaikesta yhtä mieltä (ydinvoimavastaisuus on oikeastaan ainoa, mikä hiertää realistikenkääni), niin en saa antaa ääntäni hänelle vain siksi, että sen vajaan kymmenen kilometrin matkan, joka asumuksiamme erottaa, halkaisee vaalipiirin raja.

Miksi Espoo, Vantaa ja Kauniainen eivät ole samaa vaalipiiriä Helsingin kanssa? Tarkemmin ajateltuna, miksi ne eivät ole osa Helsinkiä? No jokatapauksessa...

Tahdon siis tässä julkistaa mielipiteeni, jotta edustaja Kasvi on mies paikallaan, ja yksi niitä harvoja, jotka Arkadianmäellä, jotka ymmärtävät minulle tärkeitä aiheita, kuten nopeasti kehittyvän teknologian vaikutusta ihmisen jokapäiväiseen elämään tai yksilönvapauksia ja -oikeuksia - ja luultavasti ainoa siellä, joka jakaa kanssani yhteisen referenssirajapinnan scifiin, peleihin ja muuhun genrekulttuuriin.

Toivon ja suositan, että jokainen, joka vaalipiirinsä ja äänestyskelpoisuutensa puolesta siihen pystyy, antaa äänensä Uudellamaalla Jyrki Kasville (numero 51). Elokuvia ja Valokuvia liputtaa sivupalkissaan Kasvin puolesta vaaleihin asti.

JYRKI on hyötyKASVI

Vielä kun itse keksisin, ketä äänestää Helsingissä.

Vihreät pitäisi ottaa mukaan hallitukseen edes siitä syystä, että Kasvista saataisiin liikenne- ja viestintäministeri. Sitäpaitsi, ikään kuin tohtori Kasvin muut ansiot eivät riittäisi vakanssiin, on huomioitava, että tiukan paikan tullen hän puhuu ja kirjoittaa klingonia:

(bannereita klikkaamalla suomen- ja klingoninkielisille sivuille)

Posted by Henri at 22.02.07 00:44
Comments

Sama ongelma on itsellänikin. Viime vaalien aikana asuin vielä Vantaalla ja Jyrkiähän äänestin mutta tällä kertaa ei enää onnistukaan. Hirveä pettymys sillä Jyrki on mielestäni tehnyt hyvää työtä ja onnistunut tuomaan paljon juuri tekniikkaan liittyvää keskustelua esille.

Posted by: Nanda at 22.02.07 10:41

Pitää varmaan taas tehdä useampi vaalikone ja arpoa lopputuloksista vähiten heikko.

Tietenkin voisi myös kysyä suositusta suoraan edustaja Kasvilta, ja jos sellainen on, niin sitten tutustua verkossa tämän mielipiteisiin.

Posted by: Henri at 25.02.07 00:54