joulukuu 14, 2006

Harmittava takaisku

Thunderbirdin roskapostisuodatin oli sitten syönyt jo reilu viikko sitten tulleen ilmoituksen siitä, etten kuulunut siihen onnelliseen neljännekseen Musicnonstop.co.uk:n asiakkaista, jotka saivat tilaamansa Rammsteinin Völkerball Limited editionin. Ottaa pannuun.

Pikainen tutkimus selvittää, että kaikki katsomani Amazonit ilmoittavat pakettia löytyvän hyllystä, mutta ei olisi ensimmäinen kerta, kun Amazon moisella tiedolla kuluttajaa kusettaa, joten suhtaudun skeptisesti. Paketista on tosin kuulemma tullut myyntiin toinen levityserä. Hinnat ovat 90-154 euroa + postikulut.

Britti-eBaystä, jossa mulla on tunnukset, levyn paketin saisi halvimmillaan suoraan ostaen n. 100 eurolla ja postikuluilla. Hassua sinänsä, että luotan eBayn satunnaisiin myyjiin saatavuustiedoissa enemmän kuin Amazoniin.

Nyt vaan pitäisi päättää kuinka paljon sitä kuvakirjaversiota haluan/haluamme. 80 euroa postikuluineen olisi vielä ollut juuri ja juuri järjen rajoissa, mutta reilu satanen on jo ehkä liikaa, kun kirjattoman ja yhtä cdeetä köyhemmän Special editionin saa esim Playstä alle 24 eurolla.

(Lisäys: Se oli sitten 500. merkintä sitten joulukuun 2003, jolloin vaihdoin Movable Typeen. Tiedän, olen ollut hetkittäin varsin laiska kirjoittaja. Näköjään myös ensimmäisessä permalinkillä varustetussa kirjoituksessa puhuttiin nettikaupoista, ja Rammsteinin live-dvdeestä. Sattumaako?)

Posted by Henri at 14.12.06 21:49
Comments

cdon.com!!! Sieltä saa limitedia kohtalaiseen hintaan (halvemmin kuin stockalta).

Posted by: Oola at 15.12.06 13:04

No niinpä tietysti. Tuo olisi taas kohtuuden rajoissa. Ehdin jo kuitenkin päättämään, että kirja + ylimääräinen cd ei sittenkään ole sen about 70 euron arvoinen, ja meniin tilaamaan Special editionin Playstä. Nyt jännitetään lähinnä sitä, ehtiikö se postiluukkuun perjantaiksi.

Rammstein Shopista yhtiesöjäsenet saisivat Limited editionia itse asiassa 49 euron hintaan, joka on jo surastaan huokea hinta. Minä en tosin semmoinen jäsen ole. Puhuvat myös mahdollisuudesta, että kirjasta julkaistaisiin toinen, levyistä erillinen, painos.

Posted by: Henri at 19.12.06 11:35