lokakuu 31, 2006

Trendsetteri?

... tai joku muu lintukoira. Ehkäpä saksanseisoja vai oliko se sittenkin jäyhä jököttäjä?

No, jokatapauksessa olen tässä viime viikolla saanut käytännön oppitunnin kauppatieteen lainalaisuuksista, jotka sanotvat, että kaupan on mentävä sinne, missä kuluttaja on, tarjonnan seurattava kysyntää.

Ei ole nimittäin kulunut edes kuukautta siitä kun muutimme, ja jokos talomme alakertaan ollaan avaamassa pornokauppaa, luultavasti ensimmäistä Töölössä. Vastaavasti vanhan kämpän siivousreissulla huomasin, että Viidennen linjan perinteisistä aikuisviihdeliikkeistä on yksi jo ehtinyt sulkemaan ovensa. Joskus se on kovaa myös bisnekselle (olipa epäonnistunut puujalka).

Asiasta toiseen: edellisestä on tosiaan myös pääteltävissä, että vanha kämppä on vielä myymättä. Potentiaalisia ostajia rauhoitellakseni kerron tässä, että nurkan takana, siinä Viidennellä linjalla, on edelleen kolme seksikauppaa pystyssä (no, tämä oli jo paljon parempi).

Kuusikymmentäneljä neliötä rauhallisessa ja hyväkuntoisessa asunnossa erinomaisten kulkuyhteyksien ja palveluiden äärellä odottavat uutta omistajaa. Ostakaa, ostakaa!

Posted by Henri at 31.10.06 20:14
Comments

Pari kuvaa kämpästä tai linkki välittäjän (?) sivuille (jossa siellä on sitten kuvia) ei varmaan olisi pahitteeksi? :)

Posted by: Visukinttu-Jarkko at 31.10.06 20:56

Totta. Oikotieltä löytyy: http://tinyurl.com/ybq8r7

Lisään linkin myös tekstiin, kiitos huomautuksesta.

Posted by: Henri at 02.11.06 13:35