syyskuu 12, 2006

Olen voittajaehdokas

Voisin kertoa teille erään saksalaisvalmisteisen konttorituolin väärin mitoiteuista ruuvinrei'istä, pyöristä, jotka eivät pyöri, tai niskatuesta, jonka tappi on liian suuri sille tarkoitettuun reikään. Voisin kertoa tuntien ähellyksestä, tai niistä kokoa-ja-kiroile -työpöydän viidestätoista osalaatikoista, joita ei edes avattu vielä. Mutta enpäs kerro, sillä on tässä positiivisempaakin puhuttavaa...

Minä nimittäin olen saattanut jo voittaa 50000 euroa tai jonkun auton. Olen voittajaehdokas, ja minulle on lähetetty Tilaus- ja voittokortti. Ei siis mikään kilpailukortti, vaan voittokortti! Kyllä kelpaa.

Mitä muuta voittamiseen tarvitaan?

Henri! Nämä edut on varattu Sinulle! Vahvista etusi siirtämällä HOPEINEN SINETTI Kyllä-vastauskuoreen!

Henri! Kiinnitä tähän TILAAJALAJAMERKKI (löydät merkin Lahjaesitteestä)

Henri! Kiinnitä tähän PÄÄVOITTOMERKKI (löydät merkin arvontaesitteestä)

Tilaajapalvelu! Haistakaa huilu! (Löydätte huilun sieltä, minne aurinko ei paista.)

Mikä hemmetin Nalle Puhin puuhakerhon askartelu-paskartelu-tuokio tästäkin piti tehdä? Vetoaako tuollainen paperisilpun siirtely esitteestä toiseen todella johonkuhun yli ala-asteikäiseen? Vai onko "Suomen suurin uuden tekniikan lehti" vaihtanut radikaalisti kohdeyleisöään. No, sitä suuremmalla syyllä jätän tilaamatta.

Mut hei, hopeinen etunisetti ja kaikkee...

Antaa olla.

Taidanpa sen sijaan tähän lopuksi kertoa kuinka toverini sai tietää, ettei (ainakaan nimeltämainitsemattomassa Suomen suurimmassa juorulehdessä ja "journalistisessa" sontakasassa) tilaajapalveluissa edes avata kuoria, ellei se sangen epätodennäköinen voitto ole osunut kohdalle. Kyllä-kuorret luetaan koneellisesti ja tilausket pannaan tulemaan laskun kera.

Mainittu toveri koki tämän karvaasti lähetettyään kyllä-kuoressa ilmaista, mutta ah niin katkeraa, palautetta kyseisen aviisin tilaajapalveluun. Sen sijaan, että olisivat lakanneet lähettämästä mainoksia, lähettivätkin lehden ja laskun. Soittamalla sitten selvisi tämänkin proseduurin koneellisuus.

Tästähän voisi masinoida vaikka millaisen jäynän, jo ei olisi parempaa tekemistä. Onneksi on.

Posted by Henri at 12.09.06 23:28
Comments