kesäkuu 10, 2006

Tahdon antaa kaiken, minkä mies vain voi

Tänään on taas tullut rikottua rajoja ja koettu uutta. Aamupäivällä löin vetoa jalkapallon MM-kisoista (ne rajat) ja illalla kävin katsomassa "Massiivista Homokuorovierailua" (uusi kokemus).

Hyvin vähän jalkapallosta ja tuskin mitään tämän vuoden kisoista tietäen osalistuin viiden euron panoksella työpaikan jalkapalloveikkaukseen, jonka monimutkaisilla taulukoilla en teitä vaivaa (luultavasti seuraan veikkauksen pistetilannetta tarkemmin kuin itse kisoja), mutta toteanpa vain, että loppuottelussa Brasilia voittaa Tsekin.

Illalla menimme katsomaan hyvän ystäväni ensikonserttia esiintyvänä viihdetaiteilijana. Ne muut homot olivat vain kerma kakun päällä - eli herkkua herkun päälle. Yleisöä lämmitellyt Out'n loud onnistui riemastuttamaan Tuula Saarelan hauskoilla teksteillä ja omalla vilpittömällä esiintymisen ilollaan. Euroviisusovitus Sata salamaa sai kylmät väreet selkäpiihin juuri sillä hyvällä tavalla, melkein tipan linssiin.

Vieraileva jenkkikuoro Fort Lauderdale Gay Men's Chorus oli puolestaan puhdasta show-sävelmien ilotulitusta koreografioineen, rooliasuineen ja komediarutiineineen, unohtamatta niitä herkkiä hetkiä. Ammattimiehet saivat arkihuolet unohtumaan, ja arvostavan yleisön täysillä mukaan.

Out'n loudin eteerinen sovitus kappaleestaan Mellan lakanen huljuvine sifonki-kankaineen oli kyllä homointa, mitä olen eläessäni nähnyt. Ja se on aika paljon sanottu, se.

Posted by Henri at 10.06.06 00:23
Comments

Mellan lakanen oli kuoron omaa tuotantoa, ei siis pelkkä sovitus.

Posted by: Jaakko at 10.06.06 19:08

Siksi "kappaleestaan" eikä "kappaleesta".

Posted by: Henri at 11.06.06 21:53