toukokuu 10, 2006

Logo

BlockBlock

Siinä se nyt on. Pekka Nikruksen meille suunnittema logo, joka voitti kuukausi sitten järjestämämme logokilpailun. Olen sählännyt ihan muiden juttujen kanssa liian kauan, vaikka voittaja on ollut tiedossa jo vapusta asti. Uusi logo komistaa myös BlockBlock.netin uutta etusivua, jolle toivottavasti saadaan pian pari uutta linkkiäkin.

Loppujen lopuksi kisaan tuli kunnioitettavat 11 ehdotusta, joista kaikki olivat harkittuja ja ammattimaisia, mutta osan jouduimme karsimaan samantien, koska ne eivät yksinkertaisesti vain puhutelleet juuri meitä. Ehdotuksien joukosta poimimme kuitenkin kolme muutakin, jotka ansaitsevat tulla esille, sillä viimeiseen asti pyörittelimme suurennoksina ja negatiiveina, nähdäksemme miten monipuoliseen käyttöön niistä olisi.

Muut finalistit

Voittajan varmasta otteesta kertoo sekin, että kaksi vasemmalla puolella olevaa ovat myös Pekan käsialaa. Oikeanpuoleisesta puolestaan vastaa Petri Lattu.

Siinä missä minä tykästyin ensimmäiseksi voittajaan, näistä vasemmanpuoleinen oli pitkään Jaana-Marin suosikki. Tulimme lopulta siihen tulokseen, että se toimisi hyvin valokuvausfirmalle, muttei ehkä yhtä hyvin muuhun toimintaan. Keskimmäistä liputin pitkään voittajaehdokkaaksi, kunnes parikin ystävää totesi sen muistuttavan kovasti Björn Borgin logoa, ja koska haluamme logon ehdottomasti myös vaatteisiin, emme enää päässeet mielleyhtymän ylitse.

Peten elegantti ja kaunis design vetosi entiseen matemaatikkoon minussa, mutta Jaana-Mari ei valitettavasti kokenut sitä omakseen. Block potenssiin kaksi = BlockBlock Nerokasta.

Pidempään ehdokkaita tuijoteltuamme voittaja varmistui, ja Pekka ystävällisesti opasti meitä logon yhteyteen sopivien fonttien kanssa, ja suunnitteli meille vielä vesileimankin, joka löytänee tiensä ainakin printtikuviimme.

Kiitos kaikille osallistujille ja onnea sekä suurkiitos voittajalle.

Posted by Henri at 10.05.06 23:13
Comments

Voittajassa on katseelle mukavasti puuhaa, mutta hieno on myös "potenssiBlock".

Posted by: Anssi at 11.05.06 00:22