maaliskuu 31, 2006

Valokuvauksesta vaihteeksi

Vaimo sanoo Lälläs-lieru!

Viimeisen puolen vuoden aikana olen kuvannut hävyttömän vähän, mutta nyt on taas alkanut maistua sekä kuvaus että kuvankäsittely. Yllä on ensimmäinen testi tulevasta, viime syyskuussa kuvatusta kuvasarjasta, jonka loput kuvat ovat kyllä hieman vakavampia. Toinen kuvasarja, on periaatteessa valmiina, mutta sen nettijulkaisu saa vielä hetken odottaa, sillä siitä on alustavasti sovittu myös pienimuotoinen näyttely kesäkuulle, ja haluan vielä miettiä missä muodossa ja missä järjestyksessä kuvat julkaisen.

Uuden innostuksen takana lienee pitkän harkinnan jälkeinen päätös: ryhdyimme Jaana-Marin kanssa sivutoimisiksi valokuva-alan yrittäjiksi. Oma toiminimi helpottaa työstä laskuttamista ja tarvikehankintojen verotuksessa vähentämistä. Ensimmäiset kuvauskeikat on jo suoritettu, ja seuraavaksi pitää varmaan miettiä firmalle logoa ja liikemerkkiä. Ensimmäinen liikeasioissa kirjoitettu sähköposti sisälsi allekirjoituksessaan lauseen Unsurpassed professionalism since March 2006, ja tästä pidämme myös kiinni.

Toiveunissamme kiiltää myös kaksi eri kirjaprojektia, jotka toivottavasti toteutuvat ensi vuonna. Olen myös ottanut ja suurelta osin käsitellyt kaikki Slow:n uuden Flash-sivuston animaatioissa käytetyt kuvat, ja päivätyön suunnasta saattaa tulevaisuudessa pukata muutakin keikkaa.

(Sivupalkin kuvista uusin taisi olla viime marraskuulta, joten heitän siihen vaihteeksi valikoiman kuvia, joista jaan kunnian Jaana-Marin kanssa.)

Posted by Henri at 31.03.06 20:11
Comments