maaliskuu 26, 2006

Perikato

Kerskakulutusblogista, päivää.

Mottoni "Mitä enemmän ostan, sitä enemmän säästän." joutui viikonloppuna koetukselle, kun perjantai-iltana katsomamme Der Untergang-elokuvan, joka muuten oli häkellyttävän ja hiljentävän hyvä, innoittamana päädyimme Mannerheimintien Fidanellin loppuunmyyntiin. Natsismi ei voisi olla minusta kauempana, mutta Kolmannessa Valtakunnassa oli kyllä ammattitaitoiset räätälit.

Der Untergang, photo: AP/Constantin Film/Scanpix

Ajatus tyylikkäästä nahkatakista pilkkahinnalla houkutti, mutta koska kotona roikuu kevätkautta odottamassa jo yksi pitkä musta nahkatakki, niin tarve ei ollut pakottava - ei ennen kuin etukäteen kauppaa scouttaamaan lähtenyt Jaana-Mari soitti ja kertoi löydöistään. Sen pidemmittä puheitta, liikeestä lähtiessämme kahdessa jättimäisessä muovikassissa oli kolme nahkatakkia, joiden hinta lähtöalennusten ja ankaran tinkimisen jälkeen oli pudonnut kolmannekseen alkuperäisestä - säästöä tuli siis parinsadan dvdeen edestä. Mistä tuli mieleeni, että Play.comissa on pääsiäisale.

Uusi takkini joutui vielä pikakorjaukseen, mutta ehdimme napata siitä kännykällä muutaman kuvan. Kunhan noudan sen ensi viikolla, niin otatan siitä paremmat kuvat Jaana-Marilla ja samalla esittelemme Jaana-Marin nahkaisessa Punahilkka-lookissaan - kelsiturkki jäänee toivottavasti ensi talven pakkasille. Tässä kuitenkin se kamerakännytys:

Posted by Henri at 26.03.06 23:38
Comments