maaliskuu 23, 2006

Rankka työ vaatii vastapainokseen läjän dvdeitä

Tein tänään kolmannen perättäisen kymmentuntisen duunissa, joten iltasella oli kovin helppoa kuunnella Asematunnelin Anttilan keltaisena hohtavien "Keskusvaraston tyhjennysmyynti" -kylttien seireeninlaulua.

Tänään mukaan tarttuivat Batman Begins, Rushmore, I, Robot, The Serpent and the Rainbow, The Office (molemmat kaudet) sekä Hitlerin viimeisiä päiviä kuvaava Der Untergang.

Matkalla hujahdin myös Kirjatorin "Kolme sarjista kympillä" -päivillä, joilta onnistuin poimimaan kaksi minulta puuttuvaa suomennettua Akiraa. Kun nyt vielä saisivat sarjan loppuun, niin voisin lukeakin sen.

Ja kun aiheeseen päästiin, en malta olla retostelematta pari viikkoa sitten tekemilläni hankinnoilla. Sijoitin rahani ja uskoni Fururefilmin uuteen laatuelokuvan sarjaan, josta poimin Solondzin Welcome to the Dollhousen, Greenawayn The Draughtsman's Contractin, Kusturican Undergroundin, Croenenbergin Naked Lunchin ja Volker Schlöndorffin erinomaiseksi kehutun Die Blechtrommelin (Peltirumpu) sekä muutaman muun.

Ja kun tässä välissä on tullut hankittua toinenkin leffa, kuten todella mainioksi osoittautunut It's all Gone Pete Tong, niin laskuri näyttää nyt lukua 992. Kohta on bileet.

Posted by Henri at 23.03.06 00:25
Comments