maaliskuu 02, 2006

Hyvää asiakaspalvelua

Nyt on pakko kehua ja ylistää, sillä harvoin olen saanut yhtä mainiota asiakaspalvelua kuin vastikään Tunnelin Anttilasta.

Ostin vajaan puoli vuotta sitten Anttilasta kaikki alkuperäisen Star Trekin kausiboksit, ja niitä on sittemmin katseltu verkkaiseen tahtiin. Päästyämme viimein kolmanteen kauteen, kävi pian ilmi, että kaksi ensimmäistä levyä oli naarmuuntunut siihen tilaan, että osa jaksoista oli katselukelvottomia. Tietenkään en ollut avanut bokseja ostohetkellä ja tarkistanut virheiden varalta (24:ssä levyssä olisikin ollut ennakkotarkistamista). Asianlaita ketutti minua suuresti, sillä puolen vuoden jälkeen levyjen vaihto olisi vähintäänkin epävarmaa. Onneksi hyllyssä makaavasta kuittipinosta sentään löytyi oikea lipare.

Yrittänyttä ei kuitenkaan laiteta, joten marssin leijonan luolaan. Valitsin kassoista sen, jonka takana seisovan myyjän arvelin tunnistavan minut edes etäisesti dvd-elokuvien suurkuluttajaksi (Anttilastakin tulee kuitenkin ostettua, reilusti päälle sata levyä vuodessa, joten naamani lienee tuttu), jos se vaikka olisi vaikuttanut kohtalooni positiivisesti.

Olin valmistautunut selittelemään onglemaa pidempäänkin, mutta faktojen esittelyn jälkeen minulle silmää räpäyttämättä todettiin, että asia on pihvi. Levyt kyllä oltaisiin vaihdettu, mutta valitettavasti uutta boksia ei enää hyllyssä ollut. Sen sijaan sain rahani takaisin, ja meitä palvellut myyjä, Martin, oma-aloitteisesti soitti ensin pariin muuhun Helsingin Anttilaan ja lupasi soittaa maanantaina uudestaan sisäänostajalle ja ilmoittaa sitten minulle.

Myyjä myös piti minkä lupasi. Maanantaina hän soitti minulle ja kertoi tilanneensa "jostain maakunnista" muutamat viimeiset boksit ja varaavansa niistä yhden minulle, jos vielä kiinnostaisi. Totta kai kiinnosti. Tänään sitten sain tiedon, jotta boksi olisi nuodettavissa, ja niinpä kipitimme Roolipelaaja-lehden (ostakaa, ostakaa) julkaisu-kokkareista kotiin Tunnelin kautta.

Kiitos Martin, Tunnelin Anttila.

Posted by Henri at 02.03.06 22:51
Comments