helmikuu 14, 2006

Peliharhoja

Olen kyllä kavereilta kuullut, että GTA: San Andreas saattaa aiheuttaa välähdyksenomaisia mielitekoja rynnätä keskelle katua ja repiä ihmiset ulos autoistaan, sen jälkeen kaasuttaen paikalta, mutta tunteen voimaa vaikea on kuvata, ennen kuin se sattuu omalle kohdalle. Olen nyt pelaillut peliä reilun viikon, ja oma harhani sattui viikonloppuna kauppareissulla. Hämeentietä ylöspäin meitä vastaan käveli kaksi keski-ikäistä herraa, joilla molemmilla oli päällään violetit toppatakit ja mustat pipot. Pienen, hyvin pienen, hetken ensimmäinen ajatukseni oli "Ballas-jengiä - Missä on mun tykki?"

Olenkohan mä pelannut liikaa? No, onneksi tänään postiluukusta kolahti Super Monkey Ball Deluxe, joten jengisotaan on luvassa pieni tauko. Jos sen sijaan näette Hakaniemen torilla jättimäisen kuplan sisällä pyörivän kaverin etsimässä banaaneja, niin se olen sitten minä. Älkää päästäkö lähelle hyppyrimäkiä.

(Kaverit ovat tervetulleita ottamaan erää Monkey Target DX:ssä.)

Posted by Henri at 14.02.06 23:29
Comments

xD
Sama efekti kävi itselleni pari vuotta sitten pelatessani Vice Citya. Eteeni valoihin pysähtyi komea moottoripyörä ja piti tehdä töitä, että sain itseni muistamaan, että en juuri nyt pelaa.
Olisi köriläs varmaan ihmetellyt, kun pieni dooris tulee repimään pyörän päältä pois ja ajaa prätkän keltanokkana lähimpään seinään.

-Oola

Posted by: Oola at 15.02.06 12:50

Hui, monkey target on ollut varmaan ainakin neljä vuotta yksi parhaita ajantappominipelejä kavereiden kanssa. Joko olet päässyt niille 500 pisteen minisaarille?

Posted by: Julius at 16.02.06 07:13

Joo, kyllä se on niin, että itse pääpeli jää kokonaan paitsioon, kun liito-apinat pääsevät vauhtiin. Eniten riemua olen tällä hetkellä repinyt kakkosversion viiden apinan muodostelmalennoista.

Posted by: Henri at 16.02.06 16:45

Tämä nyt ei liity postaukseen mitenkään, mutta miten saan flikrin näyttämään kuvat sivullani samalla tavalla, kuin tuolla sinun sivusi oikealla alakulmassa? Siis peukalonkynsinä ja sidebarissa. Ei löydy asetuksista, ei.

Posted by: aleksi at 20.02.06 00:26

Löysin sittenkin. Pahoittelen häiriötä. Saa poistaa.

Posted by: aleksi at 20.02.06 00:48