tammikuu 13, 2006

"Operaatio pakkohomoseksuaalisuus"

Taisimme tuossa äsken Dragonin kanssa jutellessamme ratkaista Kiinaa ja Intiaa lähivuosina kohtaavan poikamiesylivuoto-ongelman. Joidenkin laskujen mukaanhan Kiinassa on pian (2020) miehiä yli 20 miljoonaa enemmän kuin naisia. Testosteronihumalassa suoritetulle naistenvalloitus-sotaretkelle on kuitenkin vaihtoehto.

Kiinalaisten tulee ottaa uudeksi oppi-isäkseen saksalainen sarjakuvataiteilija Ralf König ja hänen teoksensa Lysistrata - joka, nyt huomaan, on kuvattu myös elokuvaksi ja löytyy jo deeveedeelläkin. Siinähän naisenpuutteesta kärsivä armeija pistetään toimintakuntoon pakollisilla miestenvälisillä akteilla.

Jos Kiinan väestö Puolueen komennuksesta on jo vuosikymmeniä kestänyt Yhden lapsen politiikkaa, niin sen rinnalla muutaman vuoden Yleinen Homovelvollisuus on silkkaa lasten leikkiä. Siinä ratkeaisivat samalla ihmisen kaipuu toisen luo ja väestönkasvusta johtuvat ongelmat.

Posted by Henri at 13.01.06 22:10
Comments

Katselin lakiopillista tilannetta, ja homoseksuaalisuus ei ole edes laitonta Kiinassa, joskin se luokitellaan monin paikoin sairaudeksi, ja Kommunistisen Puolueen mukaan se on kapitalistinen elamantapa...

Posted by: Dragon at 14.01.06 00:06

Königin sarjakuvat ovat loistavia. Elokuvina olen nähnyt vain "Vapautuneen miehen". Tappajakondomi olisi must see mutten ole löytänyt sitä mistään.

Posted by: Tris at 15.01.06 21:50

Tappajakondomi oli hupaisa, muttei oikeastaan hyvä elokuva. Vapautuneesta miehestä sen sijaan tykkäsin kovasti.

Jos en väärin muista, niin Tappajakondomista on tehty myös jonkin sortin nukkeanimaatio.

Posted by: Henri at 17.01.06 11:11