tammikuu 12, 2006

951 ja lisää paukkuu

Eilen erehdyin soittamaan ystävälleni Jaakolle. Jaakko informoi minua Anttilan uudesta alesta, ja pakkohan siellä tunnelissa oli ilalla piipahtaa. Mukaan tarttuivat 8 eurolla Kinsey, Kukkia ja sidontaa ja The Football Factory sekä eukkua halvemmalla The Girl Next Door ja Woman on Top.

Tänään aamulla, Amazon.uk:n sähköpostin innoittamana, eksyin uudelleen Playn tammi-aleen ja kymmenessä minuutissa koriin oli eksynyt kaksi elokuvaa, joita en ensikierroksellani edes huomannut. Edellisen tilauserän elokuvat ovat jo alkaneet tippua postiluukusta parin leffan päivävauhtia. Sinänsä kumma, että samana iltana tilatuttujen leffojen toimitusaika vaihtelee parista päivästä viikkoon. Ehkäpä posteljoonimme on ilmoittanut, ettei kanna kuin kolme levyä kerrallaan. Eteisen lattialta ovat löytyneet tähän mennessä: Ong-Bak, Brotherhood (Takukgi), Trekkies 2 ja Aldrichin restauroitu klassikko Kiss Me Deadly.

Eilen ehdimme jo katsastaa The Girl Next Doorin, joka oli "ihan kiva", mutta myös "ihan katsomisen arvoinen". Hetken ajan elokuvan moraalinen selkäranka jo hieman pelotti, mutta lopulta päädyttiin tyydyttävään kliimaksiin.

Posted by Henri at 12.01.06 19:02
Comments