joulukuu 27, 2005

Joulupukki lukee blogiani

Asiaa tarkemmin mietittyäni, olen tullut siihen tulokseen, että Joulupukki lukee Elokuvia ja Valokuvia. Sen verran hyvin vanha karvanaama oli nimittäin osunut oikeaan, että jonkinlaista sisäpiirin tietoa on käytetty. Joulun mieluisimpiin lahjoihin kuuluivat muiden muassa:

DVD-rikasta joulua täydensivät Pasolinin Elämä-trilogia Il Decameron, Il Racconti di Canterbury ja Il Fiore delle mille e una notte sekä toinenkin Venla-palkittu komediasarja Ranuan kummit.

Jäätelökonetta on pyöritetty jo ensimmäisen kerran, ja joulun kunniaksi perusreseptin sekaan ripoteltiin kirpeää omenahilloa, piparinmurusia ja kanelia. Paikalla olleet arvostelijat ylistivät makuelämystä. Huomenna vuorossa on oma lenmpparini rommirusina, ja rusinat lilluvat jo rommissa jääkaapissamme. Laite on sen verran hieno, että siinä on erillinen jähhdytyslevy, joka ei vie ylettömästi tilaa pakasteesta, mutta jonka "varaus" kyllä ensikokeilun perusteella riittää vain yhteen litran annokseen. Onneksi ylimääräsiä jäähdyttimiä saa lisävarusteina, ja sellaisen hankinta lieneekin väistämättä edessä.

Posted by Henri at 27.12.05 00:53
Comments