joulukuu 24, 2005

Joulua!

Eilen syliimme putosi yllättäen paikkavaraus The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardroben ensi-iltaan, Kinopalatsin parhaille paikoille, ja koskapa kaikki (vähäiset) jouluvalmistelumme olivat valmiit, päätimme käyttää tilaisuuden hyväksemme.

Elokuva oli nätti kuin mikä ja eritoten Tilda Swinton oli jälleen kerran loistava, mutta kokonaisuutena elokuva jäi minulle kovin tyhjäksi. Olen lukenut kaikki Narnia-kirjat kerran tai kaksi lapsena, ja muistan, että silloin pidin niistä kovasti. Nyt katsoin elokuvaa lähes tylsistyneenä. Pystyin kyllä näkemään taidokkuuden toteutuksen takana, mutta itse elokuva ei juurikaan koskettanut minua. Ainoat hetket, jolloin kuvasto tempasi mukaansa olivat Lucyn (mainio lapsinäyttelijä Georgie Henley) ensivisiitti Narniaan (oi, sitä ihmetyksen määrää) ja Valkean Velhon jääkarhujen vetämät sotavaunut.

Hyvin, ja pitkään nukutun yön jälkeen olemme avanneet yhden lahjapaketin, jonka sisällön tiesimme, ja aloittaneet Studio Julmahuvi-urakan. Illalla on luvassa paahtopaistettua poroa.

Eipä tässä sitten muuta, kuin hyvää joulua kaikille säännöllisille lukijoille, ja miksei sattumalta tänne eksyneillekin.

Posted by Henri at 24.12.05 15:27
Comments