joulukuu 06, 2005

Hampaat koetuksella

Tämän itsenäisyyspäivän teemat ovat suklaa ja Vahtikoira.

Eilinen yö meni aamuneljään koiruuksia viilatessa, mutta olen tämän hetkiseen lopputulokseen todella tyytyväinen. Pikkubugit siivoutuvat ajan mittaan, mutta tärkeintä on sisältö, ja se näyttää lupaavalta. Kirjoittajajoukko on tarpeeksi monipuolinen, jotta uskon heidän synnyttävän paljonkin keskustelua tärkeistä aiheista.

Vielä on hieman liian aikaista, mutta olen mielessäni valmistellut eräänlaista "Making of Vahtikoira"-merkintää, ikäänkuin, näin dvd-termeillä, tekijöiden kommentaaria Jaakon ensimmäisestä merkinnästä alkaneesta kahdesta kuukaudesta, jotka huipentuivat tämänpäiväiseen julkaisuun.

Päivän viihteeksi, ensin salilla energiavajetta kehitettyämme, siirryimme ystävien luokse katsomaan videotykillä Tim Burtonin Charlie and the Chocolate Factoryä ja syömään itsemme ähkyyn pelkällä suklaalla. Pöydässsä oli pari-kolme konvehtilajitelmarasiaa, kaksi kulhoa täynnä suklaakaramelleja, ainakin yksi suklaalevy ja tietenkin kuumaa kaakaota, johon oli hyvä upottaa muun muassa minttusuklaakonvehteja. Elokuvaa oli ehtinyt kulua ehkäpä varttitunti, kun ensimmäiset "ääh, ei enää" röyhtäykset kuuluivat.

Itse elokuva oli erinomaisen psykedeelinen. Burton ja pääosassa outoileva Johnny Depp olivat todella pistäneet parastaan. Tätä leffaa katsellessa sokerihumala oli ainoa tarvittava tajunnanlaajennus. Lopuksi ehdimme vielä katsoa ohjeet Oompa-loompa-tanssiin ja dokumentin oravien kouluttamisesta. Riemua koko rahalla siis.

Posted by Henri at 06.12.05 20:19
Comments