marraskuu 26, 2005

4. hääpäivä

Kuten kuvasta voi päätellä, hääpäivän irtiotto onnistui yli odotusten. Hotelli Tornin hääsviitti erillisellä hääpaketilla oli juuri sitä mitä kaipasimme. Illan nautimme kylvystä, suklaasta ja shampanjasta ja aamulla aamiaisen vuoteessa.

Sitä ennen illastimme Ravintola Lasipalatsin Palmuhuoneessa, ja sattumalta meidät istutettiin jotakuinkin täsmälleen siihen kohtaan, jossa neljä vuotta sitten ilmoitimme "tahtovamme". Nauttimastamme kuudesta ruokalajista yksikään ei tuottanut pienintäkään pettymystä, paitsi korkeintaan se, että minulla oli liian vähän bataattimuuusia. Ne, jotka tuntevat maineeni karnivoorina, varmasti hämmästelevät, kun kerron, että kalkkunanrinnan lisukkeena ollut bataattimuhennos kastikkeineen oli illan kulinaristinen kohokohta, mutta niin se vain oli - ei sillä, että riimisuolattu hirvi cashew-pähkinöillä ja sinihomejuusto-omenasalaatilla tai omenamarenkinkakku calvadoshyytelöllä JA kanelijäätelöllä olisivat jääneet juurikaan täydellisyydestä.

Ruokailun jälkeen olin tyytyväinen ja melkein liian väsynyt. Melkein.

Ai niin: Mikä on hääpäivää viettävän pariskunnan tärkein varuste hotellin hääsviitissä? Kamera laajakuvalinssillä, jalustalla ja lankalaukaisimella tietenkin.

Lisäys: silminnäkijöiden mukaan minäkin olen ollut edustuskelpoinen

Posted by Henri at 26.11.05 23:46
Comments

uh, tuollaisia hääpäiviä minäkin tahdon! ensin pitänee kuitenkin mennä naimisiin... mutta lienee sen väärti :) onnea teille, kuvasta välittyy rakastus.

Posted by: anna at 27.11.05 11:54