marraskuu 24, 2005

One more year...

Jahas, kello on päälle kaksi ja sota Montezuman ja Napoleonin kanssa vain jatkuisi. Houkutus yhteen lisävuoroon olisi suuri, mutta nyt täytyy puhua tärkeämmistä asioista.

On taas nimittäin kulunut vuosi siitä, kun tämä ylitsevuotavan siirappinen suhteeni maailman ihanimpaan naiseen alkoi - kuusi vuotta sitten. Viime vuonna kirjoitin kauniita sanoja, eikä mikään siitä ole muuttunut. Vaikka vuoteen mahtui yhdet yyteet ja pari uutta sairautta, niin jos mahdollista, olen entistä rakastuneempi ja onnellisempi.

Tänään, tai siis eilen, kävimme hieman bling-bling-ostoksilla, ja koska olemme molemmat lomalla, on nyt hää/kihlaus/seurustelun alkamisen vuosipäivänä tiedossa kunnon irtiotto arjesta.

Jaana-Mari on nukkunut jo useamman tunnin (tämä on minun omaa Civ-aikaani), mutta koska hän vastavuoroisesti nousee minua aiemmin, luotan siihen, että hän ehtii aamulla ennen minun heräämistäni lukea täältä(kin) kuinka julistan maailmalle rakkauttani. Tämä on minun vuorenhuippuni ja tämän torstain haluan omistaa kokonaisuudessaan Jaana-Marille.

Posted by Henri at 24.11.05 02:30
Comments

JMB:eelle kyllä kelpaakin omistaa koko Torstai. Ja Perjantai. Ja koko viikko. Ja koko vuosi. Onnea kummallekin täältä rapakon takaa!

Posted by: Dragon at 24.11.05 04:20

kannattaisi kirjoittaa se puuttuva "u" siihen sanaan jonka pitäisi tarkoittaa samaa kuin numero 6.

Posted by: pni at 24.11.05 09:05

Kiiiiitos, hereillä olen ja ihan sokerissa. Olet niin RAKAS! Arkikin on ihanaa Sinun kanssasi, mutta romantiikka se vasta ihanaa onkin. Ja sitä on meillä paljon, tänään ylettömästi. Se on juuri sopiva määrä. Taidan tulla ihostelemaan, vaikka nukutkin vielä.

Posted by: Jaana-Mari at 24.11.05 10:38