marraskuu 07, 2005

Seksikonekiväärit

Lauantainailtana meille esitettiin J-Pop- ja J-Rock-videoita (kiitos siitä). Japanilaiset ovat maailman mielipuolisin kansa, ja tuskin kukaan on niin mileipuolinen kuin japanilainen musiikkivideo- tai mainosohjaaja. Riippumatta siitä, oliko kyseessä indie-rock, tyttöpop, mättöhevi vai goottirock, videot olivat sanalla sanoen kulttuurishokki.

Aniliininpunainen punahilkka listii kirveellä sekä raiskarisuden että auttajasta myös raiskaajaksi kääntyneen leijonan, ja päätyy siitä hyvästä hirteen. Aniliininpunaisessa mansikkametsässä heiluvat myös kaljut, pastellivärein vartalomaalatut alastomat tanssijamiehet, joilla ei tunnu olevan mitään tekemistä muiden videon hahmojen kanssa. Ja kaiken tämän väliin on leikattu bändin supertyylitelty laulusolisti punahilkan avonaisen ruumisarkun vierellä. Huh.

Kaikista bändeistä parhaiten mieleen kuitenkin jäi useamman videon voimin meille annosteltu Sex Machineguns. Harvoin on nähty sankariheviyhtyyen videolla bändin poikia ravaamassa juoksumatolla kokovartalospandex-ninjapuvut yllään. Toisella videolla spandex-miehet muuttuivat zombieiksi ja German Power -livetaltioinnin absurdiuden kruunasi tuhatpäinen fanijoukko puimassa nyrkkiä ilmaan huutaen Tsööman Pauo! Tsööman Pauo!

Bändin pojilla, vokalisti-kitaristi Angchangilla, basisti Samurai.W.Kenjilawilla, kitaristi Circuit.V.Pantherilla ja rumpali Speed Star Sypan Joella on myös oma blogi Heavy Metal Thunder, jonka tuoreimmat merkinnät keskittyvät ehkä hieman hämmentävästi enimmäkseen kalastukseen. Virgin Japanin artistisivuilta löytyy myös ääni- ja videonäytteitä.

Posted by Henri at 07.11.05 10:38
Comments