lokakuu 28, 2005

Ich kann Rammstein kilo-weise hören!

Jos kasvoillani on hymy korvasta korvaan, se johtuu siitä, että tänään korvissani soivat saksalaiset sulosoinnut.

Jaana-Marin kaipaama uusi Depeche Mode sen sijaan jäi kaupan hyllylle siitä yksinkertaisesta syystä, että sen takakanteen oli painettu viallisen tuotteen leima. Minä en ole aivan yhtä tarkka kuin Merten: ostan kyllä levyjä myös ÄKT:n jäsenyrityksiltä, mutta VAIN, jos niitä ei ole rikottu kopiosuojauksella.

Posted by Henri at 28.10.05 10:26
Comments

Mitä helvettiä - montako vuosikymmentä Klasse on oikein ollut koulukirjana, jos sinäkin olet lukenut sitä?

Posted by: OlliS at 28.10.05 11:15

Mä en ole koskaan lukenut virallisesti saksaa. Kaikki mitä saksankielentaitoni tulee Rammsteinilta, Megaherziltä, Eisbrecheriltä, Joachim Wittiltä ja saksalaisista pornoelokuvista (tietenkin).

Luulen, että tuo nimenomaisen lause (Edam-käse/essen) on kuitenkin tarttunut joltain ikätoverilta. Ja oikea vastakysymyshän siihen tietenkin on: "Haben sie Müsli?"

Posted by: Henri at 28.10.05 12:44

Meikkukin kävi pyydystämässä levykaupasta oman Rammun ennen työpäivän alkua. Yeah! On muuten nätti paketti levyillä =)

Posted by: Moira at 28.10.05 13:23

Jepu. Se keskiaukeaman kuva varsinkin on aika järisyttävä.

Posted by: Henri at 28.10.05 13:28

Minä olen ihan yhtä vanhaa vuosikertaa kuin Henri-Armaani ja olen lukenut ihan oikeata koulusaksaa, tuosta nimenomaisesta Klasse-sarjasta. Silti kaikkein innokkaimmin minut on saanut tarttumaan sanakirjaan nimenomaan Rammstein-lyriikat (aikana jolloin olin vielä internetitön ja käänsin niitä yksinäni yön pimeinä tunteina) parilta ekalta levyltä. Kontilles siitä, ei paljo naamavärkkis kiinnosta!

Posted by: Jaana-Mari at 28.10.05 14:31