lokakuu 21, 2005

Rammstein-kuume nousee

Päivä päivältä olen enemmän ja enemmän täpinöissäni vajaan viikon päästä koittavasta Rammsteinin uuden levyn julkaisusta. Tänään Herzeleid.com kutkuttaa meitä odottavia esikuunteluversioilla (linkki korjattu). Flash-saitilla on kuudesta biisistä noin minuutin pätkä, ja niiden perusteella täytyy sanoa, että jo moneen kertaan kuultu Benzin antaa melko hyvän kuvan levyn biiseistä.

Edukseen erottuvat rullaava Mann Gegen Mann ja suorastaan nerokkaan erilainen Te Quiero Puta! trumpetteineen. Edellisellä levyllä suosikkini oli meksikolaista kapakkameininkiä mieleeni maalaillut Los, ja nyt kun kuulen miten Till Lindemann laulaa espanjaksi, niin luulen, että Rammsteinin kannattaisi tehdä tällä teemalla kokonainen levy.

Levyn hankinnassa on vielä se tenkkapåå, etten haluaisi hankkia kopiosuojauksella rikottua versiota, jollainen oletan suomiversion olevan. Toisaalta haluaisin levyn käteeni heti, kun se on mahdollista. Luultavasti tilaan kahden levyn erikoispainoksen alle 17 eurolla CD-Wowsta ja nappaan odotusajaksi kuunteluversion jostain muualta. Joskohan oppisivat olemaan.

Posted by Henri at 21.10.05 12:02
Comments

Mukavaa, että jollain muullakin on kova Rammstein kuume päällä! :D Itse tilasin oman tuplalevyni cdon.comista. Tulee samana päivänä kotiin, kun julkaistaan. Oeh onnea!

Posted by: Oola at 21.10.05 13:51

Eipä ole tuo CDONin hintakaan turhan tyyris. Kiitoksia vinkistä.

Posted by: Henri at 21.10.05 14:36

Kääk, onko sulla joku peruste arvella Suomi-version olevan kopiosuojattu? Eivät edelliset versiot olleet...

Posted by: Moira at 21.10.05 15:40

Mulla on hämärä mielikuva siitä, että Universal on lisännyt kopiosuojauksia vähän joka levyyn. Tämä on kuitenkin vaan perstuntuma. Ensi perjantaina se sitten selviää, kun näkee itse levyn.

Posted by: Henri at 21.10.05 16:04