lokakuu 18, 2005

Viihdettä

Minä tässä jo fiilistelen, että Rammsteinin Rosenrot ilmestyy ensi viikon perjantaina, ja sitten työkaveri pamauttaa, että tällä viikollapa ilmestyy Civilization IV. Sen siitä saa, kun ei seuraa alaa tarpeeksi tarkkaan - jos ollenkaan.

Se on sitten rahan ja vapaa-ajan menoa tiedossa, ja parisuhde taas koetuksella. Onneksi minulla on hyvä parisuhde, joka kestää tällaiset "vaikeudet". Vai mitä rakkaani? Kultaseni?

Lisäys: Anttilassa väittivät, että Rosenrot ilmestyisi jo ensi viikon keskiviikkona. (Ihan vaan piipahdin, ja mukaan tarttui neljä dokumenttielokuvaa: Michael Mooren The Big One, Philip Seymour Hoffmanin juontama pressanvaalitutkimus The Last Party sekä Nick Broomfieldin palkitut sarjamurhaajadokkarit Aileen Wuornos: The Selling of a Serial Killer ja Aileen: Life and Death of a Serial Killer. Kaksi viimeisintä ovat samalla levyllä, eikä levyjen hinta ollut kuin 4 euroa - halpaa hupia, siis.)

Posted by Henri at 18.10.05 16:06
Comments

Mussukkani, kuinkas sinä pelaat mitään kun me olemme yhdessä kuntosalilla?

Posted by: Jaana-Mari at 18.10.05 19:33

No niinä välipäivinä tietenkin. Vireä mieli vireässä ruumiisssa, eikös niin sanota.

Todellisuudessa siinä käy kuitenkin niin, että silloin kun kroppaan särkee niin, ettei pysty salille, tai edesliikkumaan, istun koneella aamuyöhön, niin että päähän ja silmiinkin alkaa sattua.

Posted by: Henri at 18.10.05 19:53

Koneella istumisesta se kroppa kipeytyy sitten pahemmin, etkä pääse sitten ollenkaan salille tai pelaamaan Civiä, vaan joudut Kupinkankaan terveyskylpylään toipumaan. Lopulta Jaana-Marin pitää kietoa sinut kuumiin pyyhkeisiin ja syöttää sinulle kylmää velliä. Näin on Närvin kengät.

Posted by: Dragon at 21.10.05 02:02

Mmmmmm.... terveyskylpylään.

Posted by: Henri at 21.10.05 08:30

Kultaseni, ei siellä ole piukeita vosuja kirmaamassa olemattoman pienissä, märissä uima-asuissa. Siellä on roikkuvia ja raihnaisia vanhuksia, jotka eivät ole vaivautuneet pitämään itsestään ajoissa huolta. Ei mennä terveyskylpylään, mennään salille ja uiskennellaan sitten biitsillä lihakset kimaltaen.

Posted by: Jaana-Mari at 21.10.05 11:29