lokakuu 16, 2005

Pruzinki?

Netistä löytynyttä - copyright jonkun muun

Kaikkeen sitä törmää nettiä selatessaan. t.A.T.u.:n ja Rammsteinin mahdollisesta yhteistyöstä on kuulunut huhuja jo useampia vuosia, mutta nyt löytyi ilmeinen bootleg-mashup-levy nimeltä Pruzinki - tai ainakin tuolla nimellä sen löytää, jos tietää mistä etsiä.

En ole yleensä suuri mashuppien ystävä, mutta jotkut näistä rullaavat varsin mallikkaasti. Rammsteinilta on käytetty enimmäkseen Links-2-3-4-biisiä, jonka vastaanpanematon marssirytmi sopii hyvin yhteen useankin t.A.T.u.:n kappaleen heleän laulun kanssa. Venäjän ja saksan sekamelska luo varsin omalaatuisen, mutta toimivan tunnelman.

Hienosti sopivat yhteen myös t.A.T.u.:n Show me love (venäjäksi) ja Rammsteinin Mein Herz Brennt, mutta 30 Minutesin haikea piano on kuin suoraan kirjoitettu omilla avuillaankin tunnelmallisen Ohne Dichin taustalle.

Vuonna 2004 venäjällä tehdyn levyn ainoa minun ymmärtämämilläni aakkosilla kirjoitettu tekijätieto kertoo homman takan olevan nimimerkin Mad Groundhog.

Mutta mitä tarkoittaa Pruzinki?

Posted by Henri at 16.10.05 23:44
Comments

Pruzinki on monikon diminutiivi sanasta jousi, eli käytännössä 'pikku jouset', millä tarkoitettaneen nimenomaan spiraalijousia.

Näyttääpä typerältä kun selittää noin :)

Posted by: psi- at 17.10.05 01:50

Kertoi kuitenkin oleellisen, jota Google tai Babelfish ei osannut. Kiitos.

Posted by: Henri at 17.10.05 07:55

Aika uskomaton mixi, latasin tuon ja ei voi muuta sanoa, parempi että Saksa ja Venäjä ottavat nain musan kautta yhteen ja tekevät yhteistyötä, kuin olisivat sodassa 40-luvun tyyliin... :)

Aikamoista biitti ja saundimäiskettä.

Jep, ja koitan pysyä aktiivisena kirjoittajana, heh.

Tommi

Posted by: Tommi at 26.10.05 14:26