lokakuu 06, 2005

Tekijänoikeus ja seuraavat vaalit

Että piti sitten sekin päivä nähdä, että ainoat puolueet, jotka yhdessä seisovat ajamani asian takana ovat Kristillisdemokraatit ja Perussuomalaiset.

Mielenkiintoista tulee olla näkemään millaisia kauaskantoisia vaikutuksia on sillä, että eduskunta käveli kaikkien puolueiden nuorisojärjestöjen mielipiteen yli. Toivoa saattaa, että eduskunta seuraavissa vaaleissa kokisi nuorennusleikkauksen ja sinne äänestettäisiin vinyylilevyä ja häkäpönttöä tuoreempaa teknologiaa ymmärtäviä edustajia.

Nyt aktivoituneilla blogeilla saattaa hyvinkin olla käytössään keinot masinoida yksi tai kaksi tällaista ehdokasta Kasvin rinnalle vuoden 2007 vaaleissa. Vuonna 2003 eduskuntaan pääsi Helsingistä 1600 äänellä (suurikokoisesta vaaliliitosta). Järkevänkään ehdokkaan sisään saaminen ei auta äänestyksissä puoluekuria vastaan, mutta sisältäpäin on kuitenkin helpompi vaikuttaa.

Viimeisin tekijänoikeus-jupakka ei määrää sitä ketä minä äänestän tulevissa vaaleissa, mutta vuorenvarmasti se määrää sen kenelle minä en ainakaan ääntäni anna.

Posted by Henri at 06.10.05 14:25
Comments