syyskuu 24, 2005

Sairausblogista, päivää

Perjantai-aamuna heräsin Helvetin Tuskiin™. Torstain ja perjantain välisenä yönä jalkaan iski trombi. Ja minä kun luulin, että ne ovat sellaisia paikallisia tornadoja. No, siltä se kyllä nilkassa tuntuikin. Niinpä istuin ja könkkäsin melkein täyden työpäivän verran lääkäreillä ja sairaaloissa, ja vähitellen selvisi tosiaan, että polvitaipeen tienoilla oli pieni laskimotukkeuma. Seurauksena viikon sairasloma ja kolmen kuukauden lääkekuuri - sitähän tässä juuri kaivattiinkin; ei mulla näitä tauteja ennestään tarpeeksi ollutkaan. Tietysti voidaan ajatella, että jos veritulpan on iskettävä, niin jalka lienee sille paras paikka.

Näin ollen perjantain yli kolmetuntinen Bollywood-näytös jäi suosiolla väliin, samoin tämä iltapäivän Battle in Heaven. Nyt aion kuitenkin siirtyä särkylääkkeiden voimalla Bristoliin tsekkaamaan Pusher II:n, ja jos selviän siitä kunnialla, niin huomenna päätän festarit kolmella leffalla. The Dictator's Cutiin menisin, vaikka jalka olisi nilkasta poikki.

Pusher II:n pääosan vetävä Mads Mikkelsen on minulle näiden festareiden kasvot. Huumekauppiasroolin lisäksi näin jo aiemmin hänen loistosuorituksensa kaikenkestävänä pappina Adams aeblerissä ja eilen kotona rentouduimme viime vuoden espanjalais-tankalaisella R&A-leffalla Torremolinos 73, jossa Mikkelsen vetää pienen mutta hienon roolin pohjolan ujonhiljaisena pornotähtenä.

Posted by Henri at 24.09.05 20:11
Comments