syyskuu 14, 2005

Sairashupia

Eilen nousi kuume ja lähti ääni. Harkitsin vinkuvaa audiobloggausta, mutta kimeä ja kesken lauseen särkyvä ääneni testinauhoituksessa oli liikaa jopa minulle joten päätin säästää äänihuuliani ja teidän korvianne.

Tänään jäin kotiin. Katson Fight Clubia ja lähetän sähköposteja kansanedustajille.

Tähän mennessä vaalipiirin ja puolueen perusteella valitsemastani 16 Suuren valiokunnan jäsenen otoksesta minulle ovat vastanneet Arja Alho ja Rosa Meriläinen, joista jälkimmäinen tosin vain lyhyellä copy-paste-vastauksella, mutta sekin on enemmän kuin hiljaisuus. Kirjoitin takaisin molemmille edustajille, ja kehoitin heitä aktiivisuuteen asian suhteen. Sanoin vastauksessani muun muassa, että:

"Lukemieni nettikeskustelujen pohjalta uskallan sanoa, että edustaja, joka ottaa tässä asiassa aktiivisen roolin (ja saa sen myös tiettäväksi internet-kansalle) tulee saamaan puolelleen satoja uusia äänestäjiä, kuten varmasti on käynyt edustaja Kasvin kohdalla. Tämä ei tietenkään saa olla se oikea motiivi, mutta se on mukava porkkana, eikö?"

Heh. Luulenpa, että käytin juuri äsken reilusti yli kymmenvuotisen web-historiani aikana ensi kertaa <blockquote>-tagia lainatessani itseäni.

Posted by Henri at 14.09.05 14:01
Comments