syyskuu 07, 2005

R&A 2005 - ensimmäiset vaikeudet on voitettu

Vaikka pahasti näytti siltä, että R&A-viikko olisi syksyni kiireisin työviikko, niin olen onnistunut sumplimaan viikkoni velvollisuuksilta köykäisemmäksi. Nyt on ensimmäinen maratoni takana: tänään on valittu "Must see" (11 kpl), "Joo" (18 kpl) ja "Jos suinkin jää aikaa" (14 kpl) -elokuvat.

Noista edellämainituista kategorioista ensimmäinen näytti aika huolestuttavasti myöhemmin teatterilevityksen saavien elokuvien kansoittamalta, mutta päätin sitten vaihtaa Terry Gilliamin The Brothers Grimmin (vaikka siinä kuinka olisi Bellucci) pohjoiskorealaiseen propagandaelokuvaan.

Ilmiselvien valintojen ulkopuolelta odotan ehkä eniten tanskalaisanimaatio Terkel in Troublelta, niinikään Tanksasta tulevalta Anders Thomas Jensenin Adam's Applesilta sekä hauskaksi mainostetulta dekkarilta Kiss Kiss Bang Bang.

Valinta porno- ja aikakausidokumentti Inside Deep Throatin ja Todd Solondzin uutukaisen välillä päätyi Palindromesin voittoon. Molemmat päätyvät varmasti dvd-hyllyyn ennemmin tai myöhemmin.

Tällä hetkellä leffoja on 19 ja yksi vahva ehdokas 20:ksi. Toiselle viikonlopulle on jo kaksi varmaa tärppiä, joten kyllä tässä parin sarjakortin voimin taas mennään.

Posted by Henri at 07.09.05 00:39
Comments

Heh, samoin tuli Grimm vaihdettua pohjoiskoreaan ;-) Tunnin sai jonotella lippupisteellä, tällä hetkellä latingissa on yhdeksän leffaa, meni aika pahasti omat valinnat päällekäin ;-( Ehkä lisänäytöksissä sitten...

Posted by: Reko at 07.09.05 13:30

Ja nyt kun katson http://www.hiff.fi/ :stä, niin tuo The Dictator's Cut on myyty loppuun. No, ehkä sen saa dvdeellä, tai siihen tulee lisänäytöksiä.

Samoin taitaa jäädä näkemättä Night Watch, mutta se ainakin tulee teatterilevitykseen.

Posted by: Henri at 07.09.05 15:09

Varasin kello 07:04 aamulla liput Howl's Moving Castlen alkuperäiskieliseen versioon. Ei mennyt kauaa, kun näytös oli loppuunmyyty. En olisi antanut itselleni anteeksi, jos olisin missannut tuon näytöksen.

Posted by: Julius at 07.09.05 20:49

Meiltä jää vielä Broken Flowers tällä kertaa näkemättä, mutta muuten saimme kaikki haluamme leffat - minä 17 ja Jaana-Mari 11. Toiselle viikonlopulle odotetaan sitten hyviä tärppejä ja otetaan suosituksia kavereilta.

Posted by: Henri at 08.09.05 12:06