elokuu 20, 2005

Taivas lyö tulta

Ilotulituksen SM 2005

Töistä palattuani nukuin päänsärkyä pois, ja Jaana-Mari sai minut revittyä sängystä vain väkisin. Olimme auttamattomasti myöhässä, jotta ehtisimme Hernesaareen, jonne meidän piti alunperin asettua. Hyppäsimme kuitenkin Hakaniemestä bussiin, vain huomataksemme pienten lastenkin kävelevän ruuhkassa seisovan onnikkamme ohi.

Loppujen lopuksi poistuimme bussista Kauppatorin nurkalla ja asettelin jalustan pystyyn torin laidalle noin 5 minuuttia shown alun jälkeen. Nostin kameran hieman omaa silmätasoani korkeammalle ja annoin lankalaukaisimen laulaa. Välillä säädin sokkona valotusaikaa pidemmäksi tai lyhyemmäksi sen mukaan kuinka isoja valopalloja taivaalla näkyi. (Ylläolevassa kuvassa 2 sekuntia.)

Valitettavasti olimme niin kaukana, että tänään parempi linssi olisi ollut huollossa makaava 28-135-millinen. 17-40-millisellä sai lähinnä kuvia, joista voi kropata webbikäyttöön edustavia kohtia, mutta isoja printtejä näistä ei tehdä.

Show oli komea, mutta valokuvauksen osalta jouduin tyytymään yhteen erittäin onnistuneeseen ja reiluun kymmeneen "ihan kivaan" otokseen. Ilta oli kuitenkin viihdyttävä.

Posted by Henri at 20.08.05 01:23
Comments

Olivat aika hyviä. Sydämet ehkä säväyttivät eniten. Eka oli mielestäni mielenkiintoisin, kakkosen Grand Finale oli todella upea. Yllättävän viihdyttävää.

Posted by: pni at 20.08.05 02:07