elokuu 05, 2005

Niin se vaan aika vierii

... kun on kivaa.

Kesäloma loppuu tänään. Edessä on vielä viikonloppu ja sitten kutsuvat työt. Yksi varma nakki on tiedossa, mutta muuten ei ole aavistustakaan, mikä minua odottaa. Onneksi ylityötunteja on sen verran plakkarissa, että ensimmäisen viikon voi toivottavasti ottaa hieman rennommin.

Tajusin juuri, että tänään tuli myös tasan kolme vuotta siitä, kun aloitin nykyisessä työpaikassani. Tiimi on vaihtunut kahdesti, titteli kolme kertaa, mutta nyt olen toimenkuvaani melko lailla tyytyväinen. Homma on sopivan haastavaa ja ihmiset ympärillä mukavia, joten viihtyvyys on kohdallaan suurimman osan ajasta.

Ja siinä samalla taisi tulla kuluneeksi myös kolme vuotta Elokuvien ja Valokuvien legendaarisista alkusanoista "Kun kerran muutkin, niin miksen minäkin...". Olen muuten edelleen sitä mieltä, että tarvitsen studion. Kolmeen vuoteen on mahtunut melkoinen määrä tekstiä ja reilut kaksisataatuhatta vierailijaa.

Viimeisen puolentoista vuoden aikana kävijämäärät ovat vähentyneet radikaalisti. Ihmiset ovat varmaankin löytäneet sitä "parempaa luettavaa" blogien määrän kasvaessa. Nykyään Elokuvissa ja Valokuvissa vierailee noin neljästä kuuteen tuhanteen ihmistä kuukaudessa, kun "kulta-aikoina" vuoden 2003 lopussa viitenä perättäisenä kuukautena päästiin yli 9500 vierailijan. Ei sillä, että olisin enää pitkiin aikoihin tilastoja aktiivisesti seuraillut, heittäydynpähän vain nostalgiseksi. 97 aktiivilukijaa seuraa seikkailuja Blogilistan kautta ja syndikoitua feediä lukee arviolta pari-kolmekymmentä ihmistä.

Ainakin tällä hetkellä kirjoittaminen maistuu, joten loppua ei ole näkyvissä. Koettakaa kestää.

Posted by Henri at 05.08.05 20:45
Comments

I think we will.

Posted by: OlliS at 06.08.05 12:44