elokuu 02, 2005

Loppuunpalaminen 3: Alasotto

Burnout 3 - (image from EA)

Minä en ole viime vuosina hirvittivästi pelaillut, ainakaan verrattuna harrastuksen laajuuteen teinivuosinani. Silti olen ottanut strategiakseni tutustua melkein joka peligenren parhaisiin tuotoksiin, paitsi viihdyttävästä, niin myös yleissivistävästä näkövinkkelistä. Valitsemallani pelialustalla XBoxilla tämä tarkoittaa muun muassa sellaisia pelejä kuin Knights of the Old Republic, Halo, Tom Clancy's Splinter Cell, Prince of Persia - Sands of Time, Ninja Gaiden ja Soul Calibur II.

Maanantaina tuohon joukkoon liittyi kaipaamani kaahauspeli, kun nappasin Anttilasta aiemmin kerran kokeilemani Burnout 3: Takedownin vajaan kolmenkympin sopuhintaan. Positiivisen ensivaikutelman lisäksi peliä on minulle useaan otteeseen kehuttu, ja kun viimein tänään pääsin mökkireissun jälkeen puikkoihin, niin kyllähän peli tuntuu nuo ylisanat lunastavan. Muutaman kisan ajeltuani olen jo aivan koukussa kaahaukseen - vauhdin tunne on käsittämätön. Ja koska kisat kestävät vain muutaman minuutin, niin aina on aikaa parille kierrokselle tai uudelle törmäystempulle. Virallisen saitin mukaan riemua riittää vielä pitkäksi aikaa.

Ystävien vinkkien lisäksi bongaan pelattavaa Metacriticin XBox Top-listalta. Kommentteja ja ehdotuksia saa toki esittää. Yhtään varsinaista urheilupeliä en esimerkiksi ole vielä kokeillut.

Posted by Henri at 02.08.05 23:30
Comments

Urheilupeliosastolla valinta on helppo: Pro Evolution Soccerin uusin inkarnaatio.

Posted by: Hakkis at 05.08.05 10:12