kesäkuu 23, 2005

Kauan eläköön uusi liha!

Varpusparvi viikon suolistossa. Antibiootti paras biootti.

Siinä päällimmäiset tunnelmat kirjoitustauon ajalta. Kolibrin nimenomaisesta pyynnöstä puin sanani kuuden sanan novellimeemin muotoon (Samikin novelli oli aivan top).

Vajaa viikko tuli juostua vessassa (sata kertaa päivässä on liian paljon kokeneellekin pytynkuluttajalle) ja lääkärissä, mutta nyt helpottaa antibioottien viimein purtua. Tämä päivä on vielä sairauslomaa, huomenna virallinen vapaa ja maanantaina toivottavasti kutsuvat työt vielä kahdeksi viikoksi ennen lomaa.

Aivan täysissä ruumiinvoimissa en vielä ole, sillä pieni kierros Hakaniemessä veti selän ikävästi hikeen. Hallista tarttui mukaan reilu puoli kiloa marinoitua karitsan filettä ja muuten kierrokselta pullo hyvää punkkua, puolitoista kiloa härän sisäfilettä sekä kilo grillimakkaraa.

Jo perinteeksi muodostunut juhannuksen Juustokabanossi vaihtui Atrian Wilhelmiksi, kiitos Kabanossin idioottimaisen radiomainoskampanjan, jossa mies nipistää vaimonsa huutamaan kivusta, tämän "erehtyessä" kutsumaan Kabanossia makkaraksi. Vain Sano se vielä kerran, niin syljet ämmä verta ja syöt puuroa pillillä koko juhanunksen! puuttuu. Hyväkään mielikuvamainonta harvemmin johtaa minun kohdallani myönteiseen ostopäätökseen, mutta idiotismilla pääsee helposti vastakkaiseen tulokseen.

Tämän lihapitoisen merkinnän otsikon innoitti tietenkin eilen pitkästä aikaa katsomani Croenenbergin Videodrome, joka on vieläkin tunnelmaltaan ja juoneltaan aivan timanttia.

Posted by Henri at 23.06.05 14:13
Comments