kesäkuu 18, 2005

Pröööt!

Työpaikan kesäjuhlat jäivät väliin muista syistä, mutta nyt kiitän onneani, etten lähtenyt kahden tunnin bussimatkalle. Myöskään Helsingin blogimiitissä minua ei tänään nähdä, sillä kärsin ilmeisesti ruokamyrkytyksestä, joka käynnisti muutoinkin herkässä ja stressaantuneessa suolistossani melkoisen ilotulituksen. En muista koska viimeksi olisin ollut tässä kunnossa - en edes halua.

Minulla ei ole aavistustakaan, mikä laukaisi lopulta jo pitkään kyteneen reaktion, mutta tässä yhteydessä minulle on vastustamatonta mainita ruokalaji, jota EN syönyt. Työpaikkaruokalamme kokilla on taipumus mielenkiintoisiin kulinaristisiin kokeiluihin salaattipöydässä. Aina ei ennen maistamista tiedä, onko salaatissa oliiveja vai viinirypäleitä tai onko porkkanaraasteen seassa persikkaa vai kurpitsaa. Eilinen kokeilu kuitenkin vei voiton kaikesta aiemmasta. Öljyinen "salaatti" oli rakennettu kahdesta ainesosasta:

Punasipulista ja ... banaanista.

Posted by Henri at 18.06.05 00:18
Comments

Hyi yök.

:)

Posted by: vm at 18.06.05 01:31

Purjosipuli ja mansikka löytyivät sekoituksena salaattipöydästä Amican ensimmäisenä päivänä firman keittiönä. Mielenkiintoinen aloitus. Yllättävä yhdistelmä.

Kokki oli tosin silloin eri kuin nyt. Onkohan Amicalla jokin salaattireseptiarvontakone joka randomilla ehdottelee mitä oudoimpia yhdistelmiä?

Posted by: pni at 18.06.05 09:39