toukokuu 26, 2005

Masters of the Leluverse

Jos Star Warsin uudesta pinnalla olosta on seurannut mitään hyvää (KotORien lisäksi siis), niin liikkeellä on taas muutamia varsin viileitä leluja tai "keräilyesineitä".

Mr. Potato Head Darth Tater on kokolailla hupaisa (ja varmasti ilmeikkäämpi kuin Hayden Christensen) ja Darth Vader Voice Changer Helmet tuntuu olevan vähintään joka toisen nettikaupan myyntilistojen kärjessä, mutta sitten löytyi jotain todella käheää: Star Wars Force FX Lightsaber.

Ei-aivan-niin-pieni nörtti minussa vinkuu kuin sika häämatkalla. Ainoa asia joka säästää minut tuhlaamasta tolkuttomasti rahaa tuohon, on se, että valomiekan terä ei valitettavasti rakenteellisista syistä painu miekan kahvan sisään. Tuota miekkaa ei siis voi kantaa näppärästi mukana. Mutta hei,siinä on leffoista nauhoitetut digitaaliset äänet, jotka reagoivat miekan liikkeeseen ja kosketukseen! Ja katsokaa näitä käyttötilannekuvia!

ThinkGeekin FAQ:ta lainatakseni:
Q: Can I use my Force FX lightsaber for dueling?:
A: This product should not be used to strike others. Although the blade is very durable, it should never be used for fighting or dueling. The Force FX lightsaber was produced as a collectible; it was not intended for dueling. That said, we've had several successful Lightsaber battles here at the ThinkGeek offices. How can you resist especially with the 'clash' sound effects that occur when the blade strikes another object?

Jos "ne" koskaan saavat tuohon sisäänvetäytyvän terän, niin muutama sata euroa ei ole minulle liikaa. Nyt lelun "käyttöarvo" kyllä jää alle tuon satasen plus postikulut, verot ja tullit. Mutta jos joku tämän innoittamana valosapelin hankkii, niin minut on sitten kutsuttava kokeilemaan.

Posted by Henri at 26.05.05 00:26
Comments