toukokuu 17, 2005

805!

Suunnitelmani oli tänään töiden jälkeen piipahtaa Anttilaan ja huolella valita hyllystä elokuva, joka saisi olla kokoelmani kahdeksassadas dvd, vahvana ennakkosuosikkina Diarios de motocicleta, mutta pikainen soitto kotiin Jaana-Marille paljasti reissun turhaksi tätä nimenomaista tarkoitusta varten. Amazon.com oli muistanut minua ensimmäisellä kahdesta matkalla olevasta paketista.

Tämänpäiväinen lähetys sisälsi gangsteri-elokuvia ja Bob Coulterin 350-sivuisen eroottisen valokuvateoksen Crazy Babe (website), joka ensiselaamisella vaikutti juuri niin makealta kuin olin odottanutkin: kauniita naisia epätavallisista kuvakulmista, laajkuvalinssillä ja kovin värikylläisenä. Kirjassa oli kyllä selvästi vähemmän silikonia kuin verkkosivuilla. Mistä tulikin mileeni, että jos ei tämän kuun, niin ainakin tämän kesän aikana taidan arvostella ja esitellä täällä eroottisen kahvipöytäkirjallisuutemme, joka pitää sisällään parikymmentä korkeatasoista kirjaa hyviltä kuvaajilta.

Vaan niihin elokuviin. Tämän päivän postiluukun kolahdus (ja Jaana-Marin vierailu lähipostissa) nostivat taas uuden hyllytilan tarvetta kuudella dvdeellä, ja siinä missä 500, 600 ja 700 paukkuivat reilussa kuudessa kuukaudessa edellisestä, niin nyt selvittiin samasta vajaassa viidessä. Tätä vauhtia juhlin seuraavan syntymäpäiväni aikoihin myös uudelle tuhatluvulle siirtymistä.

Tavoitteeseen päästäkseen on toki tehtävä töitä. Viikonloppuna Play.comin World Cinema -alesta lähtivät matkaan Infernal Affairs I & II, jumalaisen Cidade de Deusin kehuttu 9-osainen tv-jatko Cidade dos Homens ja ehkä sittenkin mielenkiintoisimpana vuonna 1960 tehty ranskalainen ensifilmatisointi Patricia Highsmithin The Talented Mr Ripleystä nimellä Plein Soleil, pääosassaan itse Alain Delon.

Posted by Henri at 17.05.05 01:07
Comments

Crazy Babe -linkki ei toimi.

Posted by: kolibri at 17.05.05 05:09

Korjattu. Kiitos.

Posted by: Henri at 17.05.05 08:24