toukokuu 10, 2005

Tukkoa ja kiirettä

Kirjoituslukko on siitä paska tauti, että se iskee juuri silloin, kun siihen olisi vähiten varaa. Minulle lyötiin eilen kouraan keskimittava kirjoitusprojekti, jota tekemään olen kyllä taustani vuoksi jotakuinkin paras mahdollinen henkilö, ja niinpä odotukset ovat korkealla.

Ja kuinka ollakaan, tänään tuijotin pitkälle iltapäivään tyhjää näyttöä. (Tähän väliin saa sitten heittää kaikki mahdolliset nomen est omen-vitsit, enhän niitä ole toki koskaan aiemmin kuullutkaan.) Ja sitten kun tekstiä alkoi tulla, niin en uskaltanut lopettaa ennen kuin sormet ja aivot kangistuivat. Torstai-aamupäivän deadlinen saavuttaminen tulee olemaan tiukilla.

Ehdinpä kuitenkin viimeiseen bussiin, joka tähän vuorokauden aikaan osoittautui kiertävästä reitistään huolimatta nopeammaksi kuin taksi. Suurimmaksi osaksi tästä on kiittäminen sitä nuorta kuljettajanjuippia, joka oli ilmeisesti katsonut viikonloppuna liikaa äf-ykköstä. Toinen käsi ratilla ja toisella rennosti kännykkään hölöttäen hän kuitenkin renkaat kirskuen (vain yhdessä mutkassa pelkäsin oikeasti, että bussi kaatuu) toimitti minut perille pikaisesti, joten kiitos siitä.

Posted by Henri at 10.05.05 23:30
Comments

Olen ollut vastaavanlaisessa kyydissä. Taisi myös olla vuorokauden viimeinen linjabiili. Jos ei ihan valonnopeuteen päästy niin reilusti yli äänennopeutta liikuttiin.

Posted by: pni at 11.05.05 09:39