maaliskuu 04, 2005

Lomaviikko

Viikon hermolepo alkaa olla lopuillaan, ja viikonlopun jälkeen kohtaa taas arki, mutta onneksi huomattavasti kevyempänä kuin ennen lomaa. Tällä viikolla olen löhöilyn ja kotoroinnin lomassa ehtinyt yhtä jos toistakin. Eniten aikaa on kululunut flunssaisen vaimon viihdyttämiseen. Eilistä lukuunottamatta Jaana-Mari on viettänyt koko viikon sairaslomalla, mutta räkää roiskuvana hänestä on ollut vähemmän iloa kuin yhteiseltä vapaa-ajalta olisi voinut toivoa. Sympatiani malja on ylitsevuotava, mutta kokolailla pieni.

Eilen suunnistimme Lissun kanssa Tennispalatsiin katsastamaan sekä Jeff Koonsin taidenäyttelyn sekä Jean-Pierre Jeunetin uuden elokuvan Un long dimanche de fiançailles (Pitkät kihlajaiset). Elokuva oli erinomaisen viihdyttävä ja koskettava, näyttelijät loistavia ja ajankuva vertaansa vailla. Jotain jäi kuitenkin uupumaan, eikä tämä aivan Jeunetin parhaimmistoon noussut, mikä ei tietenkään ole suuri synti, sillä sellaisia taidonnäytteitä kuin Le Fabuleux destin d'Amélie Poulain ja La Cité des enfants perdus on hankala ylittää.

Koons puolestaan viehätti aluksi kaikessa kitschiydessään vain miedosti, mutta kun puhallettavien lelujen juju avautui, niin herran puhdas lahjakkuus sai paikoin haukkomaan henkeä.

Alkuviikosta saimme Jaana-Marin kanssa julkaistua pari yhteisvoimin toteutettua valokuvasettiä reilun vuoden varrelta. Pääosassa patsastelee päätoimittajaystävämme Kalle, mutta olemmepa kuviin eksyneet itsekin: Tilt 2004, Tilt 2005. Jälkimmäinen setti on tulos ensimmäisestä studiokeikastamme ja sen jälkiriemuissa varsin runsaskuvainen.

Samalla sain omaan henkilögalleriaani esille myös pari uudehkoa kuvaa.

Posted by Henri at 04.03.05 14:39
Comments