helmikuu 27, 2005

Jo helpottaa

Katsoo asiaa miten päin tahansa (40 tuntia ylitöitä, 100 tuntia seitsemässä työpäivässä) viimeinen pinnistys oli miehekäs, mutta se imi myös kaikki mehut. Unet eivät ole vielä täysin kadonneet, ja huomenna joudun selvittämään pari projetkiin liittyvää asiaa puhelimitse, mutta muutoin aion nauttia lomastani täysin rinnoin.

Lauantaina katsoimme Psyykisen Vampyyrin ™ kanssa Hellboyn pidennetyn ohjaajanversion. Vaikka elokuva oli parhaillaan jumalaisen kaunista kamaa, ja siitä paistoi Mignolan kädenjälki, niin käsikirjoituksen puolella kompasteltiin paikoittain todella pahasti. Kyllä tämän ehdottomasti mielikseen katsoi, mutta hukattu potentiaali hieman hatuttaa.

Vampyyrin kadottua yöhön soitimme paikalle hänen kämppäkaverinsa ja jatkoimme kolmella uudella jaksolla Lostia. Sarja on edelleenkin minun silmissäni hienointa, mitä jenkkiteeveestä on pitkään aikaan tullut. Ensi viikolla on jo luvassa seuraava uusi jakso.

Tänään ohjelmaan on kuulunut puolikas Red Dwarfin kuudennesta kaudesta ja Spike Leen hieno 25th Hour - sekä neljän tunnin iltapäivänokoset. Ah, luksusta.

Väsymyksen takana on paitsi vähitellen laukeava stressi, myös aamuneljään venähtänyt sessio KotOR 2:sta. Sanoinko jo jotain siitä luksuksesta?

Posted by Henri at 27.02.05 23:51
Comments