helmikuu 23, 2005

Piippu - aivan inessiivissä

Tulin juuri töistä. Viime torstai mukaanlukien olen tehnyt sen jälkeen - siis viidessä päivässä - 56 tuntia duunia, jolle uhrasin myös yhden lauantain. Enkä ole edes tiimimme ahkerin pakertaja.

Sunnuntaina lepuutin hermojani: kävimme salilla ja katselimme hyvän elokuvan hyvässä seurassa. Myös internetistä googlaamani reseptin mukaan improvisoitu Butter Chicken onnistui vähintäänkin odotusten mukaisesti, vaikka ruoan jo ollessa lähes valmista yksi oleellinen ainesosa löytyikin käyttämättömänä pöydältä. Käytimme tähän ainekseen (pähkinämantelirouhe) hyväksi havaittua "sekaan vaan" -menetelmää, ja annoimme kermaisen (improvisaatio) Voikanan (ruoka) hautua vielä hetken.

Siinä vaiheessa, kun kattilassa ei ollut kuin öljyä, sipulit, kanelipuikot sekä inkivääri-valkosipuliseos, keittiön täyttänyt tuoksu oli huumaava. Kilolla kanaa ja vastaavilla kertoimella säädetyillä määrillä muita aineksia neljä ihmistä tuli varsin kylläiseksi, ja pakastimeenkin saatiin kolme mikroaalloilla myöhemmin jälkikäsiteltävää ruoka-annosta. Kyllä kannatti.

Enää neljä päivää ehdottomaan deadlineen ja (teoriassa ja toivottavasti) kolme päivää loman alkamiseen.

Lisäys: perjantaiyönä ehdin käydä kuvaamassa työkaverin bändin keikkaa, ja mukaan sattui ensivilkaisun perusteella useampi erinomainen kuva. Päivitykset galleriaan sitten joskus.

Posted by Henri at 23.02.05 00:23
Comments