helmikuu 14, 2005

Hyvä, paha viikonloppu

Perjantai-illan uhkaava fiasko saatiin käännettyä voiton puolelle ja pääsimme kuin pääsimmekin nauttimaan Billy Wilderin One, Two, Threestä, joka on edelleen täysimittainen viiden tähden ilotulitus. Ennen elokuvaa on syytä vetää henkeä syvään, sillä elokuvan aikana ei juuri hengittämään kerkeä. Tällaista salamakomediaa ei näinä päivinä juuri tehdä.

Lauantai-aamupäivän ja paremman puolen iltapäivää makasin sängyssä helvetin tuskissa kiroten itseäni ja pahaa maailmaa. Torstain kuntosalipyristelyn jäljiltä tuntui kuin joku olisi kuumentanut pitkän rautalangan punahehkuiseksi ja sitten työntänyt sen lihaani toisesta olkapäästä, nytkytellyt sen niskaani lenkille ja toisesta olkapäästä ulos. Tämän jälkeen rautalangan kautta ohajattiin ylävartalooni sähköshokkeja säännöllisin väliajoin.

Kemiallisten apuvälineiden avulla pääsin ylös joskus iltapäivällä ja ehdimme kauppaan - mutta turhaan. Minulle "luvattua" halpahintaista Knights of the Old Republic II:sta ei ollut näkyvissäkään. Kyseiseen kauppaan tulee niitä kuulemma tällä viikolla muutama kappale. No, tuskin minä sitä ehtisin ihan heti pelaamaankaan, mutta silti ketutti suuresti, kun illalla eräät ystävät kertoivat pelanneensa (arvostelukappaletta tosin) jo 40 tuntia ja kehuivat hyväksi. Tahdon vapaa-aikaa ja KotOR 2:n heti ja nyt!

Illan tupaantulijaiset osoittautuivat erinomaisen viihdyttäviksi sekä seuraltaan ja (ehkäpä juuri siksi) keskusteluiltaan , ja mikä parasta, kun väsymys iski ei kotiin tarvinnut kävellä kuin muutaman korttelin matka.

Sunnuntai olikin sitten silkkaa riemua. Pääsimme Jaana-Marin kanssa räiskimään suuren mittakaavan studioon, jossa käytössämme oli useamman neliömetrin valopaneelit ja tuulikone. Varsinaisen kuvauskeikkamme lopuutolokseen olimme erittäin tyytyäisiä, kuten myös asiakkaamme ja saimmepa samalla hulluteltua toisistamme varsin edustavia kuvia, joita varmaan saadaan esille tämän viikon aikana.

Posted by Henri at 14.02.05 10:58
Comments