tammikuu 25, 2005

Paska päivä. Hyvä viikonloppu.

Maanantai 24. tammikuuta on "tutkimuksen" mukaan vuoden surkein päivä. Ja mikäpä sopisi tällaisen päivän iltaan paremmin, kuin viimein käsiini saama Lukas Moodyssonin Lilja 4-ever, joka oli kyllä juuri niin loistava ja niin vähän mieltä ylentävä elokuva, kuin sen maine on antanut ymmärtää. Elokuvan jälkeen sisälle jäi tavattoman kylmä olo.

Pahaa on lievitettävä hyvällä, joten muistelen tähän viikonlopun kohokohdat. Niihin kuuluivat luonnollisesti hyvässä seurassa nautitut Lostin uusin jakso ja uuden Battlestar Galactican viisi ensimmäistä jaksoa, vierailu ystävän synttäreillä ja siellä pelattu (viimeinkin) Donkey Konga. Perjantai-illan huumasta puolestaan vastasi erinomainen kala-aiheinen animaatioelokuva, ja koko lauantain soikin sitten päässä kyseisen dvdeen valikkosävelmä: Let's make a selection, a selection, a selection! Make a selection, on the dee-vee-dee! Ooooooo....

Donkey Kongan rumpujen kanssa viikonlopun käheimmän tuotteen tittelistä kilpailee toiselta viikonloppuvierailijaltamme lahjaksi saatu Das Argument -lehden numero 147 (syys/lokakuu 1984) pääaiheenaan Frauenfantasien und Herrschaft, jota luen Jaana-Marille iltaisin. Sanaakaan en ymmärrä, mutta minulla on kuulemma hyvä aksentti.

Posted by Henri at 25.01.05 00:19
Comments

JMB on oikeassa. Maailmassa ei ole mitään niin hienoa kuin saksan kieli, sillä mikään ei ole niin viisas kuin saksalainen. Paitsi saksalainen insinööri.

Posted by: Dragon at 25.01.05 01:40